• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Visokotlačni perači

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,358
Pa 150 bari, ruku nema šanse staviti odispred...pištolj ima sigurnosnu tipku za zaključavanje, Za kućne potrebe možda i prejak.

Nai

Aktivni član
Tu od
11 Pro 2019
Poruka
172
Kupio pred bozic, miselinov msl da je 100 ili 120 bari, cisto za auto i traktore.....kad sam video kako skida masnocu sa traktora- ostao sam zatecen :hahah:

Oko 400kn je cifra, + uzeo tecnost dvokomponentna neka.... cca 50 kuna je bila, valjda 3-4l..... znam samo da deci te tecnosti ide na 100l. I sad mi bolje i vise miri traktor nego auto...

2 god garancija na taj miselinov.

veco

Dobro znana faca
Tu od
26 Velj 2019
Poruka
249
Gledam malo po stihlovom katalogu perače... Ima ko iskustva sa stihlovim peračima? Dvoumim se izmedu Stihla i Parksida koji bude u lidlu...
Nemam iskustva pa pitam..

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,938
Punica🙂al ja moram izabrati kaj da kupi.
I onda će punica kvocati te ovo te ono, zašto baš toga.....
Za vrijeme remonta u Sk rafineriji prali kojekakve stvari. Našao se jedan, privezao auto uz ogradu i moli majstora da gurne mlaznicu ispod ograde. Majstor dignuo tlak na 450 bara i odrezao planjku.
Likson odustao ! :p :unsure:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Gledam malo po stihlovom katalogu perače... Ima ko iskustva sa stihlovim peračima? Dvoumim se izmedu Stihla i Parksida koji bude u lidlu...
Ako ga uloviš, mislim da budeš zadovoljan. Evo ti JEDAN KOMENTAR, pa prosudi sam.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
I onda će punica kvocati te ovo te ono, zašto baš toga.....
Za vrijeme remonta u Sk rafineriji prali kojekakve stvari. Našao se jedan, privezao auto uz ogradu i moli majstora da gurne mlaznicu ispod ograde. Majstor dignuo tlak na 450 bara i odrezao planjku.
Likson odustao ! :p :unsure:
😳😳😳

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Ja sam imal čast gledati jednog našeg slabo aktivnog forumaša s kojim sam sklopil suradnju dok je koristil Lidel perač. Koja je to borba bila , ja sam se upišal od smeha dok je on pokušaval raspakirati i pokrenuti taj proizvod u pogon....
Opral je on to, nemrem nist reči, ali ono crevo, sistem namatanja, zvukovi koje ispušta.... smeh.
Probal nisam raditi ali nisam ni želju dobil da bacim novce za tu igračku od Parksajda. Možda bi neko bil prezadovoljan ali ja sam razočaran. Naročito crijevom i pospremanjem istog.
Skupi radije jos koju kunu i kupi nekaj bolje

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dečki hitno savjet, punica se se rifta so lidla po minivaš, kaj da delam, rekel sam nek ne kupuje, al ona ide sad. Neznam kaj da delam😳🤔

Najnoviji postovi

Na vrh