Kad je čovjek sam jednom rukom kuplung a jednom ubaci pumpu. Ako je s kabinom radiš bez kuplunga(nisam probaval tak da nemrem garantirati), naravno traktor je van brzine i pod ručnom. Da nekompliciram najlakše je to obaviti kad je traktor ugašen 8).
Onaj okrugli bijelo žućkasti krug koji se vidi na kućištu (slika od malirus) je nivo do kojeg ide.
debelo griješiš , kuplung (kvačilo) nema apsolutno nikakve veze sa hidrauličnom pumpom :roll:
Što se mene tiče, možeš ovu temu (kao i čitav forum) zatvoriti za sve vijeke vjekova! Neopisivo mi je zadovoljstvo najaviti moje trajno napuštanje ovoga foruma, i samo mogu reći da duboko žalim što sam na njemu uopće i sudjelovao!
Imate tu ionako dovoljno experata, koji prvo napišu kako ne znaju, i sasvim na pamet nabadaju nešto, a malo kasnije već su prepuni "argumenata".
Nolite iacere margaritas ante porcos
Uživajte!
kad smo vec kod ulja,dali se ulje u volanu sipa do vrha(zato sto nema granicnika)i koje ulje ide tamo?:roll:
Malo me brine jer gubim napon ak stavim "masu" na traktor, a kad stavim "masu" na akumulator onda je OK, pa me sad to brine kak da riješim -- razmišljam da dam još jedam prekidač za davanje KONTAKTA, kao ona brava za KONTAKT šta je več na traktoru!!! Kako bi ti to riješio?