• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vladimirec T-25

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
savo moraš dodati u potpis..... i limenkom mesnog nareska....:lol::lol:

to bi bila povreda autorskih prava, limenke pive, mesnih narezaka,
je patentno vlasništvo servisne službe foruma ;)

Da nebi posel bilo :axe::axe::axe:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
o nebesa , sa kime se ja družim :madmana:
ljudi nemože od piva , tanak lim , znam ja šta bi alkosima odgovaralo :finga:

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
Ja nagovaram nekog dedu da proda jednog koji nije paljen već par godina i ko zna kakvo je stanje.Veli da je mjenjač neki čudni,a i probal sam šaltati,nejde nikam.Ima li ko ideju kakvu kaj bi bilo i kolka bi bila cifra da mu ponudim?Ja ciljam do nekih 5000 kuna max.

V

VOJVODJANIN

Guest
Ponesi 5000 kuna i licnu kartu. Pare prospes na sto i pokazes LK, reci ja vise nemam, ostalo mi je samo ovo.

Mozda ga i dobijes za te pare.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
hrvoje koliko ručica mjenjača ima taj što si gleda , nemoguće da nisi mogao da ''nabodeš'' brzinu

M

milicevicm

Guest
E jebi ga !!!!!!!!!!
Poslije zadnje slike što sam stavio na forum-ne mogu druge postaviti.
Sve uradim i dođem do,da prekopiram link i neće.
Molim pomoć od moderatora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart::heart:

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
A 2 ručice ima,ali ni makac!Deda se žalil na menjač nekaj,ali možda je od stajanja sve to zapeklo i ko zna opće kaj je.Kolko mi je poznato kočnica nema,za motor veli da je dobar,a sad,kak je u pogonu to,to još neznam.Dogovoril sam s njim da kad bu imal vremena da bumo probali kak to funkcionira,pa se možda dogovorimo.Da nije možda blokada zaglavila?A i ko zna kakva je hidraulika i sve to.Uglavnom,treba detaljnije videti.Ja sam probal šaltati,al nije išlo.E,pa sad!???

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
kako neće da stavi sliku
nemoj da ideš ''paste'' u tekst poruke pa da onda čekiraš i ideš na IMG tagove

nego samo klikni ovdje i gdje ti se pojavi novi prozorčić stavi link slike

slika1o.jpg

M

milicevicm

Guest

Savo druže evo - šta mi je isključeno pa se slika nevidi sada.

Kaže mi da se obratim Administratorima :partyman:

Pozdrav i pokušajte riješiti problem.

Posljednje uređivanje od moderatora:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148

Savo druže evo - šta mi je isključeno pa se slika nevidi sada.

Kaže mi da se obratim Administratorima :partyman:

Pozdrav i pokušajte riješiti problem.

nisi dobro prenio link , stavio si ovaj link http://img 18. imageshack.us , ja sam mu samo skinuo IMG tagove da možeš da vidiš šta si napisao

znači samo tu stavi DIRECT LINK i sve će biti ok

V

VOJVODJANIN

Guest
Danas u Rumi na vašaru nijedan Vladimirec,samo jedna kabina od vladike i to prilično loša ceni je čovek 380 eura.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
i ja sam je vidio i začudio se da je neko donio kabinu od vlatka , rijetke su zato su i skupe

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
druže moraš prepisati DIRECT link i staviti ga u tagova da bi slika izgledala ovako
traktor011.jpg

kada gledaš sliku na imegeshacku klikni da Links to share this image i pojavit će ti se direct link , njega prepiši , tj. kopiraj

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
u mene rodjak je kupio za svog kineza kabinu od vlatka mada nije imo ni pojma da je to ta za 160km ili ti nesto jace od 80evra sa vratima i svim ostalim ali bez stakala,kabine nigdje nije krivljena prava ko strijela,i vrata imaju steke znaci u vrlo dobrom stanju,i da to je noviji tip kabine sa onom kosom sajbom naprijed

M

milicevicm

Guest
Savo druže - hvala na pomoći-jasno mi je šta kažeš,ali nešto se razjebalo
i neće,pa neće.Imam ja dva mala hakera-nešto su nalupali.
Čak sam resetovo ali ništa. Odoh leći sada iznervirao sam se sada !!!

Eto vidi se na toj slici kako smo produžili - poteznice za 18 cm,ali smo morali
vratiti sistem španera na X sistem.
Ubacili smo U profil i stavili žabice na njega.Lanci ne dodiruju vreteno,kao što se vidi.A ti jednom reče da je neki čova dobro nekako riješio taj sistem špaanera,ali da nisi slikao.Pa ako budeš nekada u prilici opali koju sličicu
za nas sve forumaše. :finga::finga:

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
kako neće da stavi sliku
nemoj da ideš ''paste'' u tekst poruke pa da onda čekiraš i ideš na IMG tagove
nego samo klikni ovdje i gdje ti se pojavi novi prozorčić stavi link slike
slika1o.jpg

jbte ja nemam taj fensi šmensi toolbar, sve kucam "na suho"

122zv.jpg

P

pergar

Guest
bok društvo!! javljam se nakon duže stanke,,ali redovito pratim forum.ja i susjed smo uzeli liniju i napravili oko 100 m drva ali smo se i naradili,,,usput sam potrgao zadnje svijetlo retrovizor,,,ma čudo jedno šta moj mališa radi u šumi,,,,,samo pojavio se jedan problem.....ne mogu uključiti šperu dok je traktor pod opterećenjem,,ne vraća sama nego je moram vratiti ručno,,,,i još nešto,ikada izvlačim trupce neće svaki puta da se zakopava u zemlju tj moram više puta se zaletavat da bi kotači počeli kopat zemlju,,,ne znam ali mi se ćini da je lamela,,,,ali opet ne znam,,,ništa ne smrdi ne osjeti se da pali lamelu,,,,,na dugoj nizbrdici umjesto da prebacim u 2 ja frajer u 3 pa po kočnici i tako 2000 m skurio sam si ferode tako da mi slijedi zamijena ,,imam ja nove ali ona obloga mo se čini nekvalitetna kao da je od neke grube tkanine ,,ne znam,,,,molim komentare,,prijedloge pšta da radim,,,,, čujemo se.,.,.,.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
nijedna špera se nemože isključiti sama ako je traktor pod različitim opterećenjima točkova , može biti da ti je opruga oslabila pa da malo sporije vraća , a da bi tu oprugu zamijenio moraš skinuti gornji poklopac mjenjača
kako ti se vraća poluga blokade kada je pritišćeš a traktor stoji u mjestu ?

lamela nemora smrditi da bi proklizavala , ako je klizanje kratkotrajno nema kada da zasmrdi

a ti imaš vjerovatno ruske originalne kočnice koje se meni nešto i ne svidjaju , kod mene je na desnom točku nitovana obloga a na lijevom takva kao kod tebe , onaj desni točak daleko bolje koči nego lijevi
i ja od sada samo nitujem lamele i kočnice jer sam našao servis koji ima opasno dobre materijale , daleko su bolji od ovih ruskih

Na vrh