Ako imaš volju,nekaj love,i još jenput volju,onda uzimaj.Mislim da je to za početnike najjednostavniji traktor kaj more biti i kolko i sam vidiš po forumu da ga dosta ljudi koristi,jedino kaj nije tak uobičajen na našim prostorima,ali nek te to ne brine.Za delove tebi nije problem,jer ima jedan fin gospodin iz Vinkovaca koji ti ima delove,a i prodaje ti dva Vladimirca već duže vreme,pa nebi ti loše bilo da i kod njega odeš pogledati kaj sve nudi.Negde na forumu ima i broj njegov,zove se Mirko,a i ja ga negde imam,al trenutno neznam gde je.No da ne duljim preveč,hidraulika ti je jednostavna,motor isto tak,jedino getriba ti je drugačija malo nego kod IMT,Ursus i to.Snažan je dosta za to kaj ti trebaš.I mislim da nebi pogrešil ako ga zemeš.Ak samo gledaš da jedna generalka na IMT-u košta ko celi taj Vladimirec,onda ti je sve jasno,a taj Mirko ti za 150 eura pošalje komplet za generalku za Vladimirca.Kak je jedan član foruma rekel da traktor nije samo motor,ali ja sam ti dal primjer cene delova pa da usporediš s ostalima.Bez nekog picajzlanja ta makina se kroz godinu dve tebi otplati.