odgodio sam kupnju vladimirca jer moram kupiti i priključne strojeve, a te novce sada nemam, ali vladimirac je nevjerovatno jednostavan traktor i kad tad će biti u mom dvorištu
pa ima viška ulja
ili ako nije višak pumpa hvata ''falš'' vazduh pa se ulje širi
ako misliš na pogon hidraulične pumpe ima da se ispusti ulje , čep se nalazi sa donje strane ''zvona'' znači nije na onome kućištu pogona sa strene gdje si ga vjerovatno očekivao
znači sa donje strane od mjesta gdje je lamela nazad još nekih 15-20cm mora da bude štopla za ispuštanje
http://www.autosoft.ru/online/acat/data/vtz/25/039.gif
evo , oznaka na slici mu je 2KG-1/2
Čitam raspravu o rikverc traktorima u jednoj drugoj temi. Pa sam se sjetio da vladimirec ima tu mogućnost.....Interesira me dal ima netko kakvu sliku kak to čudo izgleda....ajd molim vasrayer:, ja ne mogu naći...
I opet je kriv jadni i ubogi otac koji nije kontroliral ulje :scratchRus je umro!!! moj dragi i predragi otac ga JE USPIO ubiti
neki dan veli da bi isao orati i ja mu prikopčam plugove,malo postimam i odem na posao
zove me nakon 3 sata da je traktor samo naglo izgubio snagu i prestao radit
Kad sam dosao kući imam sta i vidjet, suh rezervoar i suh karter
šta reć sto puta sam ponovio da trosi ulje i da sam onih deset litara kupio za nadolit ,ali ne on je to potrosio za motorku i podmazivanje lanca i otisao orati bez ulja
jednostavno nemam volje ulagat u taj traktor a opet mi treba.