vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
poteznica je ono kaj u norodu zovemo kuka ..ustvari ovisi od dijela ljepe naše .a u čemu je razlika između njih,kaj to nije jedno te isto.....:scratch
A toplig je uveženo smeće
poteznica je ono kaj u norodu zovemo kuka ..ustvari ovisi od dijela ljepe naše .a u čemu je razlika između njih,kaj to nije jedno te isto.....:scratch
dubina je preko trideset cm samo ugao iz kog sam slikao je takav da se bas najbolje ne vidi inace kad se pogleda sa strane viri samo cep, inace pre neki dan sam hteo da malo dostelujem bravicu menjaca kad ono prethodni vlasnik zavario polugicu sa navojima, verovatno mu proklizao navoj a on odmah aparat i zavario, nego da li mozda ima da se kupi posebno samo polugica
moze slika te poteznice jer bi ija tako nesto da napravim
eto , ne bi ja bio ja kada ne bi našao primjedbu :vragek:
mislim da je lim gdje je rupa za bolcn prilično tanak , bar da si zavario po jednu podlošku da se ojača taj dio da se bolcn usled trzaja ne istrgne
i još nešto , zašto ti je bolcn (odnosno tačka kačanja) ovoliko udaljena nazad , tako se gubi upravljivost jer pri jačim potezanjima traktor uvijek pokušava da se ispravi u odnosu na prikolicu što daleko otežava skretanje pri većoj vučnoj sili
brava 99%
gledaj kako radi polugica koja pokreće bravu i na njoj ima vijak za regulaciju , e njega podešavaj tako da (na ugašen traktor) treba pustiti otprilike 1/3 kvačilo i da je tu granica mogućnosti šaltanja
vjerovatno šipka prolazi pored utora