dulebdp
Član
- Tu od
- 21 Ožu 2011
- Poruka
- 245
nek ti je sa srecom i neka te dugo sluzi
ima i DT u imenu ali stoji ovako - DeuTz :blackeyeje li ovo zeleno dt-20, koje je godiste
predpostavljao sam da ga nemogu upaliti zbog toga... ali ja ga sutra zelim probati upaliti sa akumulatorom od 55 ah.e sad...kojim redosledom da idem? traktor nije upaljen od proljeca...ima i DT u imenu ali stoji ovako - DeuTz :blackeye
@strongboy
čini mi se kao dobar pazar , kad aga pališ na gurnu ubaci u 5-6 , u 2 neće upaliti ni sa dekompresorom , jednostavno velika redukcija mjenjača
a ono...dekompresor...ili...koliko da dodam gas...ili pali ko auto bez gasa...?redoslijed
ubaciš akumulator ,sjedneš u njega ,zaverglaš i upališ
rus je to :vragek:
kod mene je cijelu godinu bio akumulator od 36ah i palio je osim po većim mrazevima , tada stvarno nije mogao
to je bio prelazni period dok nisam kupio odgovarajući akumulator , sada je 76ah i dovoljan mu je pošto je i alnaser i motor u perfektom stanju , pali kao mina
hvala. kako sam totalni laik sa vladimircem, ja bih uradio rdosledno kako mi vi kazete...jer stvarno do sada sam vladimirca video samo iz daljine...i to svega nekoliko u svom zivotu:roll:samo da vas podsjetim da loš akumulatro sjebe alnaser , a loš alnaser akumulatro .
Ja bi njaprije pogledao taj alnaser ...ima u njemu dosta godina ..i zarijedio je pola sata pažnje .
Ako sumnjaš u gorivo bolje ga šlepaj nego ubijaš gore spomenuto .
Dekompresor je da se koristi ...dekompreosrom štediš i alnaser i akumulatro ..nemoj se frajerisati da ga plaiš bes dekopresora .
ma traktor savrseno koci...kad smo ga vukli na kamion(slep sluzba),a kako je bio malo daleko od puta, kad se traktor popeo na kosinu prikolice reko mi vozac da zakocim da prestavi sajlu...traktor nije se ni makao.lufta na volanu nema... neznam sta drugo da kazem o njemu...reman , ležajevi turbine, ulje u Vt , pritisak ulja u motoru itd.punjene akumulatora .
ulje u hidraulici ...
podesiti kočnice , lamelu , ulje u glavi volana ,prekontrolirati ventile..ma ima posla do prolječa.
@vladimirec81 hvala ti puno.na slici 1,rucica 1 ima te polozaje koje si naveo.a rucica 2 se skoro i ne pomice:scratch...i sta znaci to hidraulika bocke...?
@puknuti slepao bih ga...al u koje polozaje da ubacim menjac...pojma nemam gde je prva a gde 6ta brzina,gde je spori hod,gde brzi hod a gde rikverc