strongboyy
Član
- Tu od
- 2 Stu 2010
- Poruka
- 389
savo kaze da na guranje pokusam u 5-6...ti kazes 2-3,on kaze da u drugoj nemoze nikad i nikako da upali pa ni sa dekompresorom....6-sta bude previše ..stavi negdje u 2-3
drukalica je ustvair AC pumpa .
Oprosti ali ti ne znaš osnovne stvari i bilo bi pravo čudo da nešto sjebeš ili netko najebe kod šplepanja .
Ako ima tko u blizini kamion posudo šlep štangu
e sad,ja priznajem da sam totalni laik sto se tice vladimirca....razumeo sam da je drukalica AC pumpa... al u ovom mom skromnom iskustvu od nekoliko sati danas sto sam ga posmatrao,tu AC pumpu nisam primetio(verovatno sto mozda izgleda drugacije nego na IMT-u.a iskreno nisam ni znao da je ima i da ce zatrebati za drukanje....jos na pocetku sam napomenuo da sam vladimirac video svega nekoliko puta u zivotu i to najblize 50tak metara od mene:rolfer:
sada znam da su moja pitanja i vise nego smesna... al koga da pitam ako ne Vas...i najzad imajte u vidu da neke vase reci ja i tesko razumem...pa pokusavam da to protumacim na pravi nacin....a ni prevod sa makedonskom na hrvatski nije bas jednostavan jer ima termina koje se sasvim drugacije nazivaju kod vas a drugacije kod nas...al ipak, i pored svih jezicnih barijera,ja ovde naucim puno toga.ono sto ne znam naucim
a onim sto znam naucim nekog drugog.