vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
kako se to odzračivanje ponavlja 2-3 puta?
A kako bi se reklo da ide + na masu - plasa?ma bravo:idea:
neka vozila su imala plus na masi (samo me jebe pamčenje , ali mislim rusi)
a što tebi u riječi masa, govori da je to minus ???
masa kaže samo da je to nešto masivno,teško (željezno),oklop, kučište itd.
pa je vjerojatno iz toga izvedena riječ masa
A kako bi se reklo da ide + na masu - plasa?
@savo ti si najveci "krivac" sto i moje dvoriste sada krasi jedan valdimireca šta sam ja rekao , rus je to pravio :finga:
masa se je "preokrenula" neke godine ..nekim dogovorom
i stare bube su imale + na masi ..mislim da i serija ladi
neka te dobro sluzi, samo po gasu@savo ti si najveci "krivac" sto i moje dvoriste sada krasi jedan valdimirec
citajuci tvoje postove i iskustva sa vladimircem,zavoleo sam ovog traktora i nisam prestao da ga trazim po oglasima,sve dok ga nisam pronasao artyman:
tvoj traktor je za ovo , ma neznam ni sam , nemogu da uporedim nikako :scratchu dobrom stanju registovan samo mu fali alneser
:supz: hvala.bas sada gledam na youtube al cini mi se da moj dimi najvise :mrgreen:To je normalno. nije to auto mašina. Ima veliki zamašnjak i ostale teške elemente u motoru,mjenjaču,prenosu itd, pa treba to i zavrtiti.Pogledaj malo po netu snimke pa budeš videl sve po pitanju dimljenja. Dobro je sve dok ne dimi plavo ili bijelo :mrgreen:. Čestitam za uspješno paljenje!
vlasnik ga je pokusavao upaliti...al nije bio spretan u tome.nisam sumnjao da je ispravan...sobzirom na to koliko je zemlje imao(svega o.5 ha.videlo se i po motoru...suh motor...a neke sto sam ranije gledao bili katastrova...zaprljani do guse...limarija katastrofa...skoro i bez stakala na kabini...a i pored toga trazili po 1800 eura),a zadnju godinu dve paljen jedva 1-2 puta godisnje.sa ovim sto sam ovde naucio o vladimircima, ja sam sad expert za njega:rolfer:.on nije znao ama bas nista sa traktorom.budi sretan što je zadimio, jer si ga kupio, a nisi čuo kako radi.......