Centrifugalni filterkakav je taj ujani filtar, na koji princip radi?
prvi put vidim takvo nesto
Centrifugalni filterkakav je taj ujani filtar, na koji princip radi?
prvi put vidim takvo nesto
Centrifugalni filter
Jasno, a jel ima jos jedan kao svi sto imaju standardni?
Miniwasch i ivasol rade čuda, no poslije svakako dobro propuši kompresorom i stave negdje pored peči. Inače će odmah počet hrđat....
Meni se isto čini kao greška u odlijevku....
To je taj "trokut" na koji sam ja mislio i to sluzi za olaksano prikljucivanje prednjih prikljucaka (malceri, ralice i takve stvari) za zadnje prikljucke, neupotrebljivo, jer bi se i prikljucci morali prepravljati na taj nacin da im se navari "zenski" trokut, a to je vrrrrrlo neisplativo i totalno neupotrebljivo za kopcanje obicnih prikljucaka, pogotovo klase I koje mozes i rukom zanesti ako dobro ne nateras...
jedva cekam da nam odgovori na sta je mislio...
@Sirdija
može još malo da opišeš ovaj DT , baš me zanima ta mašina
čak bi volio i nabaviti jednog ali ga kod mene nema nigdje
I dalje tvrdim da je bolje i jednostavnije napraviti sistem kao onaj sto sam ja postavio na malom JD traktoru, jer se to koristi na svim prikljuccima bez ikakvih prepravki, a lakse je takvu ramu napraviti kod kuce, nego ovaj trokut nabavljati i prepravljati prikljucke...
Ti na spremacu vjerovatno imas samo osovinu na skidanje koju osiguravaju dva klina, jesam li u pravu? To je dobar i jeftin nacin da se olaksa prikopcavanje nekog prikljucka, ali trokut montirati na dvobrazni plug NEMA SMISLA, na tanjuracu 20-24 diska NEMA SMISLA, na okretac sijena NEMA SMISLA, na dvoredni kultivator NEMA SMISLA, na sijacicu za zito NEMA SMISLA, na kukuruznu sijacicu, pogadjas, NEMA SMISLA...
Dakle, i dalje tvrdim da je to sve divno bajno i krasno, ali ovakva prepravka na trokut kakva vi predlazete za sve prikljucke kosta vise nego polovan vladimirec, a slozit cete se sa mnom da to pogotovo nema smisla...
Trazim lajtunge za vladimirca,od bosch pumpe na dizne pa ako neko zna di ima za kupit ili napravit po uzorku nek javi.
Uskoro kreće generalka na vladimircu( čitaj skupile se pare) pa će bit slika i pitanja
Usput bi pretreso cijeli traktor od lajtunga,zadnjih reduktora,kvačila...
Vidim da je pisano o gornjoj kuki pa ću stavit i te slike
sve možeš naručiti iz otoka kod vinkovaca,,od mirka on ima sve dijelove za ruse,šalje poštom,,,broj moba je 098 631631....
par slika vujčevog vladimira, godište 73.
u postupku je presipavanje volana, ogroman se luft pojavio...otišla matica u kućištu volana...
traktor je s tri mjenjača
zanimljiv traktor jel to prvi model vladimirca vidim da je raspored nekih dijelova drugačiji nego na mom vladiki?
@krle
ako se negdje pojavi koji vlatko da ide na otpad i spada pod tu cijenu molio bih te da mi nekako kažeš , ja bih ga kupio za rashoda , čak i 2-3 komada
važi za sve ruske traktore
a jel vlado djedd ima konjskih snaga kao vlado tata?onaj traktor od sirdije je vlado pradjed, ovaj od mog vujca je vlado djed, ono kaj svi više manje imamo je vlado otac, a onaj novi vtz s popiknutom haubom je vlado sinko...a čini mi se da su oni najnoviji plavci vladini unuci....hehehe:rolleyess::rolleyess::rolleyess:
a jel vlado djedd ima konjskih snaga kao vlado tata?
31 ks a u brazdi bolji od imt 539 mislim da me vlado svaki dan sve vise odusevljava imam i imt 539 ali mislim da je vlado u svakom segmentu dimenzija više iako se na njega u mom kraju gleda sa podsmjehom ali to je tako kad ljudi nisu upućeni u njegove mogućnosti.. zna li mi tko reć jeli bolji stari alnaser onaj veliki ili novije tipe ovaj manji?