darijus takav sistem je kod 2048 i pokazao se kao nula bodova
A moglo bi i da se umota neka bakrena cev oko auspuha kroz koju ce cirkulirati voda do nekog radiatora u kabinu.:scratch
Bolje pitaj ajnshtajna on uradio bi ti nuklearno grijanje , pa moglo bi da radi i kad traktor ne radi tako da kad te izjuri zena od kuce mogo bi da spavas u kabini na toplo, a i jevtino za odrzavanje treba samo obnoviti reaktor na svake 20 godine :lol::lol::lol::lol::lol:je, i onda bi još mogli sve skupa predelat da ga hladi voda a ne zrak...
kad već ugrađujemo vodenu pumpu da tera vodu u radijator....:lol:
sad sam se sjetil, moj je imal iza zica nekakvu grijalicu, nemam pojma kaj je grijala, ja sam to iskrčil van, al čini mi se da ju imam negdje...bum poslikal ak najdem...
imala je jednu nit, onak nafrndanu, i valjda je grijala rit šoferu...neznam kaj bi drugo bilo...
dakle, kamionski alternator i grijalicu na struju, stefanmkd je ljubitelj tesle, on bu kontaktiral tog izumitelja da nam to odradi...:lol::lol::lol:
Pozdrav svima. Imam nekoliko pitanja od mehaničara iz sela. Radi generalku na T-25 pa ga zanima koliko se steže glava cilindra i klipnjača, te koliki mora biti pritisak na diznama.
To je neki majstor sladoledar?Hvala na odgovorima. Ima jos pitanja, nadam se da nisam dosadan uvijek sa pitanjima. Pita: pošto nema gumica na ventilima dali se može mijenjat ona "čahura ventila" zapravo ventili imaju lufta.
Hvala na odgovorima. Ima jos pitanja, nadam se da nisam dosadan uvijek sa pitanjima. Pita: pošto nema gumica na ventilima dali se može mijenjat ona "čahura ventila" zapravo ventili imaju lufta.
To je neki majstor sladoledar?
:rolfer: rayer:
ja kada sam radio glave na vlatku kupio sam vođice na mjeri , čak nisam ni vidio da u prodaji za ovaj motor imaju sirove :scratch
a u svakom slučaju se rajbuju nakon montaže u glavu