• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vladimirec T-25

vladimirec81

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
298
Pozdrav vladoljupci! Jedno pitanje ako neko zna, ima volje ili najbolje ima taj dio rezervni... pukla mi je i izgubila se osovinica na anlaseru koja drži polugu između automata i bendiksa pa ak bi ko znal ili mogel skicirati dimenzije bil bi zahvalan ! :icon_pray:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,134
Misliš na onu ekscentričnu ?

Evo ja danas imao havariju sa volanom , idem ja baliram kao veliki i odjednom vlatko ide poprijeko po redovima :(giggle):

c7ug.jpg

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
jeje sad je vlatko kriv,a šofer je valjda vozil reli z njim hehe (šalim se naravno :) ) ma bilo je vec puklo napola i sad ošlo do kraja..dobro kaj se go nije desilo na cesti pod punom brzinom..

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,134
Šta je on muke i jada vidio čudim me da je kućiište ikako u jednom komadu , a lijepo se na puciji vidi da je to višegodišnja pucija , na svakih 1-2 milimetra se vide kao godovi u drveta :icon_mrgreen:
Dobro je pa je na njivi i nema nikakve druge štete

Kod rusa ni u jednom priručniku ne piše da se krajnice ikada mijenjaju a kamoli rukavci :rolleyes:

ceki

Član
Tu od
18 Ruj 2009
Poruka
365
išli ja i stari malo djeteline nakosit, on vozi ruju ja u prikolici i na raskrižju 100 m od kuće kad smo se vraćali prikoči on prije skretanja u lijevo kad ono desni reduktor kako je kočio sve skače gore-dolje jedno 4-5 cm

i sad pritegnem ja šarafe na reduktoru i reko idem vidit ko zna jel nisu popušteni brezoni i na mjenjaču što drže tu trubu, ma kako sam stavio ključ na maticu šprent šajba izbaci brezon van - veselje nevalja gvint

šta sad radit, jel se može nekako urezat m14 za taj brezon bez da skidam trubu

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,134
Da baš na tu :drink:

He , znam da imam od nekog rusa ali sada kada sam pogledao nije od vladimirca nego od većeg alnasera tako da ti mjere ništa ne znače

A oblogu kočnice nigdje nemogu da nađem , ako se dobro sjećam da je feroda 5mm debljine i 60mm širine

stefan81

Član
Tu od
11 Svi 2012
Poruka
40
He , znam da imam od nekog rusa ali sada kada sam pogledao nije od vladimirca nego od većeg alnasera tako da ti mjere ništa ne znače

A oblogu kočnice nigdje nemogu da nađem , ako se dobro sjećam da je feroda 5mm debljine i 60mm širine

Neko mi kaze da je deblina cele lamele 11mm a dok mi jedan kolega rece da je 10.5 saljem lamelu na reparaciju pa zato pitam ..

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,134
Ajoj mene budale , ja mislio da za kočnice ti treba :icon_hang:
Sada tražim lamelu

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
cela lamela je 20 eur u sapcu a pre neki dan sam bio ali neznam tacno koliko je debela obloga.za 0,5 mm nece faliti ni da je deblja. jednostepena je pa nebi smelo biti problema .mogu ti dati broj ako ti treba u sapcu jer ti nije daleko toliko prodavnica a drzi za ruse delove

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,735
i tak ja jučer kupio još jednog malog vladimira...:(giggle):
nisam ga mogal ostaviti, ima 800 sati...

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
taj ti dodje taman razradjen pa da se punom snagom uposli. i ja jedva stignem po koji trenutak da stignem odvojiti da dovrsim mojeg vlatka a ni do novaca nikako stici .

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,735
da je ovaj moj novi koštal puno novaca nebi ni bil moj...:(giggle):
motor mu je zapekal od stajanja, mislim da bum moral potrošit sat-dva da ga stavim u pogon...taman dok našpricam nafte da ga progrize...:(happy):

Malirus

Član
Tu od
28 Lis 2009
Poruka
581
Čestitam na prinovi,a sad lijepo nabaci koju sliku,koje je godiste,da li je od prve vlasnice,da li je mjenjač izlizan?

Sasha63

Član
Tu od
23 Kol 2009
Poruka
136
Ima li neki majstor za menjač Vladimirca u blizini Smedereva ? Danas sam tanjirao i na pola posla mi je zaglavio , bio u 4 toj i kada sam hteo da promenim u niži stepen prenosa, ni sam ne znam kako , upao je u neku od puzajućih. Tako sam se dovukao do kuce, skinuo one poklopce sa obe starne menjaca i odglavio ga ali...sada oce u sve....sem u 3, i 4 tu ! Traktor je inace model iz 1990 sa odvojenim menjačem i reverzorom !

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,735
Ima li neki majstor za menjač Vladimirca u blizini Smedereva ? Danas sam tanjirao i na pola posla mi je zaglavio , bio u 4 toj i kada sam hteo da promenim u niži stepen prenosa, ni sam ne znam kako , upao je u neku od puzajućih. Tako sam se dovukao do kuce, skinuo one poklopce sa obe starne menjaca i odglavio ga ali...sada oce u sve....sem u 3, i 4 tu ! Traktor je inace model iz 1990 sa odvojenim menjačem i reverzorom !

morat ćeš skinut i mjenjač, vjerojatno ti se okrenula vilica odma ispod poklopca getribe....a možda je i dublje...:wink:

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
nemoras skidati menjac samo poklopac menjaca i sve iznad njega. limove poda cevi hidraulike instalaciju kocnice raskaciti pa poklopac dici pa ce se videti sta je.ako si izbijao iz brzine a nisi stisnuo kvacilo najverovatnije si neku od osovina natucao pa nemoze uci. treba bravu ustelovati i pregledati i te osovine. ali kad se otvori videce se ako ima sta jos.

Najnoviji postovi

Na vrh