ovde se lepo vidi ta osovinica kvacila...koja zabravljuje osovine
eee, ovaj sraf ne znam cemu sluzi !
To je samo čep gdje se vadi šipka zabravljivača , slobodno ga odvrni da izvučeš šipku i pregledaš
hvala svima pogledat ću
pločica je kraj akomulatora ali ovaj na tehničkom kaže da mora biti negtje ukucan broj
Joj , pogledaj dobro one cijevi šasije pored kartera , nisam siguran zaboravio sam tačno gdje je šasija , za broj motora sam siguran da je na bloku motora sa gornje strane iza druge stubline prema kabini , jako teško uočljiv
Tablice pri registraciji i tehničkom tablice nisu mjerodavne , brojevi ukucani moraju da budu na svakom ruskom traktoru
Juče i danas sam potpuno raskopao mog " Баћушку" . Povadio mu lagano patos, sedište , skinuo i sklonio kablove , skinuo cilindar i hidrauličku pumpu sa pogonom, e sad mi muka da odvijem hidraulične cevi od razvodnika ! Mora li i volan sa kućištem van ili ne ? Da li se poklopac menjačke kutije izvlači ispod onog vratila kočnice od levog točka ili i to treba demontirati ? Pomalo me strah jer ga rasturam prvi put....i ko zna na šta ću naići unutra kad ga otvorim !?
Ta šipka koja ti smeta se lako skida , odvrni poklopac od lijeve kočnise i odvij vijak koji je spaja sa onim okom što poteže polugu , odvrni isti takav vijak na desnoj strani (znači pored desne kočnice , taj poklopac nemoraš skidati
Izvuci malu špentlu koja drži šipku da ne trčkara lijevo-desno (isto se nalazi ispod lijevog poklopca koji si skinuo) i onda kompletnu tu šipku provuci kroz lijevu kocku tamo prema felni
Točak nemoraš skidati jer ima dovoljno prostora da šipka izađe , odnosno da se skloni