Ako već improvizuješ sa vraćanjem kugle onda to uradi kako treba , uzmeš žicu 5-6mm i od nje napraviš dva kruga pa ih staviš sa obje strane kugle i zavariš za polugu , izgleda kao fabričko
Ostavi ga do subote i provjeri ulje i antifriz i probaj ga kresnut.
Ako je kaj ostalo ulja nebi mu trebalo niš biti.
Ako upali osluškuj ga ako počne lupat gasi ga.
Pozdrav svima javljo sam se pre nekih 3 mjeseca od tad nisam imao problema sa vladimirom.Sad mi se desio jedan problem curenje hidraulicnog ulja to se desava gledajuci sa strane traktora dje ukljucujem i iskljucujem rad hidraulicne pumpe znaci odma levo od te polugice onaj deo u koji ulazi cev iz pravca razvodnika hidraulike znaci iz pravca kabine a dole ispod ima isto cev koja ide do rezervara ulja hidraulike. na tom djelu izmedju te dve cevi odnosno dje se one spajaju ima jedna rupica kao neki prelivnik ili odusak tu mi ulje curi.[[[[[[ Znaci ule curi samo u toku podizanja ili spustanja poluga ili jos vise curi ako bi pod ler gasom gurnuo rucicu u polozaj dizanja i kad poluge dodju do kraja ako nebi dodo jaci gas on mi nebi sam izbacio rucicu i tad ulje doslovice siba na taj prelivnik odusak ili kako vec se zove ]]]]]] Ja bi stavio slike ali stvarno mi neide nisam bas vest probo sam al neuspesno izvinjavam se ako nisam strucno objasnio ili ako previse okolisam samo pokusavam da objasnim o cemu se radi posto neznam strucno.....ako znate u cemu je problem pomazite ostalo je sve ok malo lufta u volanu to sam mislio preko zime da resavam imam u planu da ga farbam pa cu tad sve da pretresem pozdrav....
Dobra ideja da nebi opet orao sa iberlaufom :icon_rofl:da bi samo jednu riječ dodal na ovo...malirus, uzmi terolitku i odreži iberlauf da bude malko višlji...jedno 5-10 cm ga skrati i to bude to od popravaka...