E momci ja se jucer zainatim i rijesim Vladimirca,jest da sam isao detaljno od rezervara do dizna da eliminisem fals zrak onda skidao ventil radni da nije zastekao i nece da mu jebes mater samo trokelja,palenje,kut sve ok.Opsovao sam mu Rusku mater 100 puta,scupam blombu sa pumpe pokusam popustiti vijak pola kruga i nista,krug,dva,tri i nista i nista se ne desava e onda sam pogledao u nebo i znate i sami sta sam izgovorio.Sijedem zapalim uzmem pivo i razmisljam,da me je ko dirno eksplodirao bi,znam da sam ja dizne nosio na stelovanje i da su ok.Gledam u pumpu pa da nije sta spalo unutra a nova je ma nije valjda majku joj...popustim vijak onaj ispod onaj dok je traktor radio kad on riknu i prodera se,gledam sta se desava,ja opet ga pritegnu"tvornicki"on trokelja ja popusti a on ka benzinac prima gas,a tuuuuu je majku mu.Skinem ga skroz maticu malo dolje za 1mm spustim zavrnem a on tako slatko prima da je to cudo divno,hm sta sad sa onom kontrom zavrnem na tvornicki ona 3 kruga i jos 1 stegnem i radi ka sat.Tu sam ga ostavio.Sinoc ga pod tanjiracu od 20 diskova sprasim i nosi je za traktor njegove snage odlicno.Hvala momci i ako sam gdje pogresio javite mi.