nije to do godišta ... do traktora je
ja u bivšoj firmi nisam primio 5 mjeseci plaću, a kad sam je napokon primio dobio sam svih 5 plaća "na gomili" i sad štaću ja seljačina ... ajd idem kupit traktor ... kreten. rekoh si pokupiću neke ludbrenzere pa nek sjeku drva u šumi, a ja ću vozit ... neš ću se snać ...
i tu stupa ovaj forum, nafalili ga ovdje u nebesa + moj ćaća: je sine dobri su to traktori baći andraš je s njim u zadrugi radio do penzije, a imali su samo takve i 52-ke u zadrugi ...
prodavao se u selu jedan onaj stari tip bez kabine sa zaobljenom haubom za 800€ (pročitao tu kupujte što jeftinije pa ...) i kad sam ga ošo vidit to koda je neko bacio 30L prerađenog ulja po njem, reko neću da se zajebavam i šarafam stalno po starim sarmama, kupiću noviji, sačuvaniji i sa kabinom da zimi nemoram sipat vodu ovo ono ... i kupim ovog sad za 2000€
kod mene je motor d-120 koji je suh je kao barut za razliku od brojnih d21 motora što sam vidio - jedina stvar na vladimircu koja mi se sviđa
ćaći se naravno traktor sviđa jer taj se u šta god sjedne odmah se prilagodi (iskusniji je), a meni baš i ne, pa neka mu ga, al i štaću jer motor je perfektan i žao mi ga sad prodat, nemož dobit neke novce, a za moju tihu patnju (539) nema se novaca, jedino mogu prodat pa kupit još veću sarmu, pa di sam onda
al prilagodiću mu se i ja, nisam ni vinograd volio, al eto ... ak su mogli i deda i ćaća ...