S
senadkase
Guest
druze vidim postavljo si dobose,zanima me kolika je debljina dobosa.ako moze da mi kazes
Kod mene je volan od tamića znači upravljačko kućište sa volanom do upravljačke cijevi. Nema gotovo ništa praznog hoda , čuva ruke i što je najvažnije lako se mota te ne bježi nikuda.
I moj se naradio iako je sad dosta sređen što se tiče vanjštine polako dolazi do izražaja potrebe za unutarnjim uređenjem. Ove godine kod mene na ovom tlu koje radim ne pamtim da sam tako teško oro prije sam išo drugom bez problema sad jedva jedvice prvom. Imam još dva jutra za po orat nadam se da ću pripremit velikog rusa za rotodrljaču a onda opet mali za umjetno gnojivo i za sijanje kukuruza.Nego dru[tvo jeste li počeli sa prolećnim radovima moj vlatko je već odradio dobrog posla od spremiranja ,bacanja mineralnog ,do setve krompira
Nego dru[tvo jeste li počeli sa prolećnim radovima moj vlatko je već odradio dobrog posla od spremiranja ,bacanja mineralnog ,do setve krompira
Ma sve su to isti trgovci sa istom robom , ni ona nije nešto različio tod njih samo što ona obično ima različitih proizvođača , ništa nije to ''original''kakva je kvaliteta kod one ruskinje, što bude sa bijelim kombijem????
bude dosta ljudi tamo....