Re: Vladimirec
***** li ga , u mene nemoze da se ugasi na gas
ok cinjenica je cinjenica
rayer:
mada nevolim da poredim traktore ali ipak moram
a sta mislis kada bi se neki ''divljak'' od vlasnika ophodio divljacki prema ruskoj masini i nekoj drugej nebitno kojoj (pricamo o traktorima) koja masina bi prije najebala ? :mrgreen:
ne interesuje nas niti cijena stroja niti cijena rezervnih dijelova
ocu da kazem da imam osjecaj da se ovdje malo pretjeruje po pitanju odrzavanja cini mi se da bi jos spojili traktor i na dijagnostiku :lol: na vladimirca mislim
a jebati ga evo pogledaj recimo vladimirec 2048 , sranje od traktora , odrzavaj ti njega kako god 'oces on nevalja pa nevalja , zalosno
da vi samo znate u kakvom je stanju moj vladimirac bio kada sam ga kupio
nije mogao ni svojom snagom doci kuci nekih 15tak KM nego sam ga morao donijeti na slep sluzbi , kao lesinu on je sada ''kao nov'' u odnosu na stanje u kojem sam ga dobio
jedna jedina rijec koja mi pada na pamet da opisem to stanje je "ZALOSNO"
lako je odrzavati traktor koji kupis relativno mlad neizradjen ocuvan i koji radi 100tinjak sati godisnje , to je lako odrzavati , odrzavaj ti druze moj traktor koji je ljeti stalno u sumi i izvuce ohoho drveta
i nemoze se porediti nikako traktor koji je u sumi i onaj koji je u ajde da kazem nekim normalnim poslovima
suma je suma slijatanje , prevrtanje , granje po kabini , pa upadne ti grana i pokida crijeva nafte i signalizaciju
pa budes frajer kao ja i oboris drvo po traktoru pa jos milion kuraca :blackeye