vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Sasha63 kaže:Ovakav okvir samo "radi tehnickog" mislim da je ne samo nebezbedan i da niko normalan ne bi izdao atest za njega vec je i besmislen ! Sta ce ti okvir oslonjen samo na zadnje blatobrane radi sminke ? Pa to jednostavno ne sluzi nicemu !Mislis li da bi imao ikakvog efekta u slicaju prevrtanja ?Ako ce te vec kostati...a hoce! , ako ces vec uloziti trud...a moras !, onda bar napravi nesto sto ima smisla !To je naravno samo moje skromno misljenje, ali blatobrani nisu nosivi element i zguzvali bi se prilikom prevrtanja.Ako vec ne mozes da kupis celu kabinu , bar mozes da se potrudis i napravis sigurnosni okvir kakav je na njoj a to je slika koju sam ti stavio a VTZ ponovio! Dimenzije ces lako skinuti sa svakog Vladimirca koji ima kabinu a moze ti i VTZ poslati...ako je raspolozen. Na nju mozes da stavis i neko plexi-staklo kao sofersajbnu i platneni krov , cisto da te ne bije vetar dok vozis, ili je zastaklis celu ako zelis.
matrix123456 kaže:sumnjma da moze
ali mi se ovih dana muti diej po glavi da se to prikaci na kardan zadnji posto nema izlaz iz mjenjaca i neki multiplikator koji ce se uskladiti uz sve to i deri.............
savoris kaže:matrix123456 kaže:sumnjma da moze
ali mi se ovih dana muti diej po glavi da se to prikaci na kardan zadnji posto nema izlaz iz mjenjaca i neki multiplikator koji ce se uskladiti uz sve to i deri.............
onoga koji to uskladi kod vladimirca ja poljubim u :butthead:
imas ovaj T30 on ima prednju vucu , sistem ti je kao na 2048A