Z
zlatan
Guest
Re: Vladimirec
sve sam nasel jako dobro a videl sam i kak se da sredit vuca. fala
sve sam nasel jako dobro a videl sam i kak se da sredit vuca. fala
pa u kakvom je stanju onda bio?????? lazematrix123456 kaže:evo dans naljetih na ovo u bih nasim oglasima vladimirac t25 31ks 2000km ili 1000eura
vlasinik kaze daj promjenio spuz na volanu i sve krajnice i jos mnogo toga pa sad koliko mu vjerovati,inace ne bih ga kupovo nego sam oizbacih da se vidi koliko su jeftini a mogu jos raditi
moraš upotrebljavat dekompresor.zaigraš ga i pustiš dekompresor i ako je dobar motor pali na minus 100. a ako je dobar akumulator pali bez dekompresoraBobo kaže:Imam samo tudja iskustva, i ona takodjer kazu da je Vladimirec dobar za po sumi, ali da za njivu bas i nije neki. pogotovo zbog lose zemisljenog i kvarljivog hidraulika. Drugi problem je paljenje, jer mu treba akumulatora kao ratarkovom utovarivacu. A kad pali, onda pali i na +60 i na -60...
Sve u svemu, ne upada niti u siri izbor za kupovinu, za bilo koju namijenu.
tuzna je njegova sudbina :|USRO kaže:Tuzno jutro.....nakon skoro 20 godina napustio me je....bio je kao clan obitelji
Primopredaja:
[youtube:3jbwem82]jEEJJZTlMQQ[/youtube:3jbwem82]
Sada sam u potrazi novim, boljim ako to uopce postoji . Pred menom je ipak tezak zadatak.
Tako da, ako znate kakav traktor do recimo 3,4,5 tisuca jura, vicite
AGRIPLUS65 kaže:kaj trazis veči traktor ili noviji,negdje si spomenil da imas firmu pa si uzmi onog mf 240 za 54000 kn,ipak je to novo a i neizgleda lose naspram kinezov :scratch
ma nije bitno jelsi glavni ili najveci u selu bitno je da si najbolji 8)USRO kaže:AGRIPLUS65 kaže:kaj trazis veči traktor ili noviji,negdje si spomenil da imas firmu pa si uzmi onog mf 240 za 54000 kn,ipak je to novo a i neizgleda lose naspram kinezov :scratch
Mislim, mislim....i nekak sam si zmislil da ga ne budem ove godine niti kupovao, nikakav. Ugovorio sam ove godine sve poslove, na zemlji bez kune davanja. Tako da cu tek iduce godine u kupnju nekakvoga traktora ali za malo vise para. Tako da budem glavni u selu