vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Re: Vladimirec
Eto to su ljudi koji zavređuju moj rešpekt , sine samo naprijed .markoT25 kaže:Sasha63....gle ja sam isto moro raskopavat hidrauliku.....to je tako prosto zamišljeno da se nema šta pokvariti......jednostavno......i ja sam imo sličan problem nije mogo teško dizat kod mene je bio problem u reduktoru onaj sa desne strane ispalo je četri lagerića koji pokreću zupčanike koji tjeraju ulje.....skinio sam reduktor,našo lageriće koji su sva sreća pali samo na dno,rastavio reduktor koji je jako ljepo zamišljen....vratio lageriće u utore i sada ga držim stalno uključenim tako da oni ne mogu ispast,preventiva dok ne bude bilo "vremena" za novi reduktor.....i još usput sam vidio da mi se zupčanik koji pokreće reduktor klima nije lijepo fiksan već su isto lageri poispadali,pohabali se i malo teže sam sebe digne ali gajbu punu drva digne ako dodam malo jači gas digne i sebe ali kažem teže... osjetim da mu je teže ali mislim da je to radi zupčanika kad mi prođe sad tanjiranje i kad završim šumu onda ću otić pokupovat djelove i ponovo sve prepakirat......dakle pogledaj si zupčanike dal lijepo zatvaraju....možda propuštaju ulje,možda je taj zupčanik koji pokreće reduktor on je na sred traktora oštećen ili ne vrti dovoljno......ako netko zna možda kolko košta novi reduktor???