luka jel poravljen Vladimirec ?
Nisam radio nista. Bavim se drugim poslovima, a traktori su mi hobi.
luka jel poravljen Vladimirec ?
ljudi nema potrebe za ovakvim postovima.
Vladimirec ako znas da ga vozis i pomalo odrzavas jedna dosta vredna i zahvalna masinica.
Ti sa tom traljom a ja sa zetorom...dogovoreno samo reci kada gle, pa niko ne dela s vladimircem na kvatricu ili korzu u gradu, nego odeš lijepo u polje, il još bolje šumetinu i radiš...
osobno mi bježi smijeh dok radim sa vladimircima, pogotovo mi je smiješno kak malo troši i niš nemreš potrgat na njemu...a ide di ostatak ekipe ostane u problemu...
i kaj mi moš, vozni park mi ne vrijedi pet iljada ojra, a brojčano i radno sam nadmoćniji od nekih kaj voze jednog veeelikog zetora...
a dođi na kvatrić sa zetorom, pa da vidimo kog bu sram...:
Ma samo javi kad hoces ne moras se sramit svoje traljeCim kupis zetora otprilike tad
Smiješni se sa tim prepucacanjem , pazite da ne pretjerate.
Savo ja ne pretjerujem kod drugog vlasnika nije više bilo kvarova no kod mene stalno neki, Sa MTZ-om nikakvih kvarova (imao novi motor) dok nije pukla radilica i opet novi drugi vlasnik prezadovoljan . Puky iako nisem ljubitelj Rashen tehnik mislim da za malo novaca odrade posel imam i pozitivnih iskustva sa njima uloženo dobiveno je ipak na strani rusa.
Jel ore neko od vas sa vladimircem?Kojim brzinama vicete plug,koji plug i koja dubina?
Послато са m2 note уз помоћ Тапатока
Nego luka šta ono bješe tvoj problem?