Jel kod tebe ima dve palice menjaca ili jednu. Sad citam rucicu brzina-levu i po tome ti je izgleda sa dve rucice -palice menjac. Ako je takav onda ona brava menjaca nevazi nego je spolja ko kod mene. Ako je sa jednom rucicom menjac onda je sistem brave ko na snimkuSkinio sam rucicu brzina - lijevu i tu je u leru. Probao sam siplom ubaciti u brzinu ali ne ide. Sto je sljedece. I kao da mi nije kvacilo mekano kako je bilo.
Hvala.
sesta manje dosta ali treca bas dosta pod opterecenjem melje kako podesenje nisam do sad oko mjenjaca radio nista pa neznam
Savo treca i sesta su kod mene na istom mjestu samo je razlika sto imam spore i brze
znaci imam trecu sporu i trecu brzu koju ja zovem sesta ako smo se razumili
Trebala bi mi pomoc, danas u voznji traktor samo stade motor radi, kardan okrece ali nema prenosa na tockove od cega da krenem?
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Skinuo sam poklopac rucice reduktora i rucno pomerio zupcanik koji sam video i usao je u brzinu. Vratio poklopac i radi, e sad sta se desilo neznam. Inace T25 sam skoro kupio i nista oko njega neznam jedina mi je literatura ovaj forum[emoji1]još jedan koji bude "ronio" po getribi...:icon_rofl:
inače, da je spojnička, ne bi vrtil ni kardana...