Nema na čemu !!!
I drugi put...
Oko 2 godine sam se razmišljao šta mi je činiti, da li da kupim "tog Vladimireca" ili ne, kako li ću se snaći sa tim njegovim "sojuz" brzinama, i na kraju prevagne budžet, imao sam samo 1.000 eura na raspolaganju pa naspram toga kupim i traktor, a želja mi bila IMT533...
Sada. posle 4 godine druženja s njim, prezadovoljan, i ne bih ga dao za duple novce !!!
I da mi daju skockan IMT533 i doplate za moj, opet ga ne bih dao !!!
Pre kupovine traktora, prikupljao sam informacije o ovom traktoru po raznim Forumima, čitao sam čak i Ruske i Poljske sajtove o poljoprivredi, gledao snimke na Youtube gde je glavni "akter" Vlatimirec, raspitivao se kod ljudi koji ga imaju, i tako odlučim da ga ipak kupim...
U tom mom raspitivanju, sakupljao sam informacije i pohranjivao ih na moj kompjuter, i sada kada nekome zatreba kakva pomoć, samo kopiram sadržaj iz određene Teme, i "nalepim" ovde kao odgovor...
Naravno, napomenem da znanje nije moje, već drugih, ali nisam vodio evidenciju čiji su Postovi iliti "pisanije"...
NIŠTA NISAM ZNAO oko njegove mehanike i popravke, ali malo po malo, rešavajući probleme jedan po jedan,počev od lamele, druk ležaja, pa preko menjača, hidraulike, elektrike, kočnica i na kraju i neki dan anlaser, naučio sam se mnogo čemu, i više nego dovoljno da ga održavam "u voznom stanju" i ubuduće, ali ipak nedovoljno ko poštovani kolega i super moderator savoris :drink:
Tako da i meni zatreba savet, ili se makar konsultujem oko nedoumica koje ponekad imam, a tiče se rešavanja nekog problema u vezi ovog zahvalnog traktora...