ne muce mene ni dizne ni pvp ni fals vazduh vec iskljucivo radni ventil....Oko fals vazduha u sistemu nisam nista cackao kao sto mi je preporucio savoris,misljenja sam da traktor treba da radi u varijanti sa fabrickim postavkama.Ako je radio tako kako je napravljen sa tim dovodom goriva kad je napravljen,mora raditi i sada.Ulosci dizni nemaju nikakve veze sa zaletanjem kod vladimirca,pvp pumpa pregledana kod bosiste i receno mi je da je odlicna i da ravnomerno baca.Iz mog iskustva za ovih 15 god koliko je traktor kod mene jedini uzrok zaletanja na manjim obrtajima je ac pumpa i radni ventil iza pumpe i tu je sto se mog traktora tice kraj potrage tom problemu.Druga je stvar kad vuce fals vazduh u sistemu do ac pumpe,tada se pojavljuju neki drugi simptomi,puckanje,neradi na jednoj dizni itd.Tvoj traktor Dobrodol radi dobro na leru iskljucivo zahvaljujuci dobrom punjenju ac pumpe i verovatno radnim ventilom iz ugradnje sa klipicem i oprugom u sredini ili dobro bazdarenim ventilom sa kuglicom.Dosta njih bas zbog tog zavukavanja motora i po stranim forumima i po you tube servisu ima,odlucuju se za ugradnju pumpe od cetvoroklipca ili kupovinom poljske pumpe modifikovane od malog urrsusa dvoklipca...Zavukavanje vladimirca je uopste poznat problem i 50 posto t25 na you tube una manjim obrtajima zavukava....Cak ni bosisti ne znaju bas da rese ovaj problem,stave pumpu na radni sto i kazu ravnomerno baca ako je dobra.. Cak je i uvazeni clan Savoris za kojeg smatram da ima ogromnog znanja oko ruske tehnike i puno ideja oko modifikacije napisao negde na forumu da zavukavanje vladimirca nije niko apsolvirao.Ja nisam hteo da diram nista oko dovodnog sistema do ac pumpe,malo sam se igrao sa stelujucim nepovratnim ventilom.uspeo sam da mu umirim obrtaje i traktor kad upali posle dva dana nema nikakve knedle,nikakvog fals vazduha.Imam 5 ventila radnih i sa svakim se drugacije traktor ponasa.Vladimirec zavukava zbog lose ac pumpe,lose i nebazdarenog radnog ventila koji ne odrzava dobar podpritisak u sistemu a na zadnjem mestu je pvp pumpa...ulosci dizne nemaju nikakve veze sa zavukavanjem.niti originalna ac pumpa nema gde da se uzme,niti radni ventil original nema gde da se uzme.Kineske pumpe pustaju na ventilicima,ne odrzavaju dobar pritisak,ventil iz ugdradnje je sa malim cilindrom u sredini i jednom oprugom a na vasarima i pijacama moze da se uzme samo sa kuglicom a to nije nikako isto ni slicno i onaj ko je rasklapao te ventilice zna o cemu pisem.Ovo je moje iskustvo vezano za probleme koje ja imam sa mojim traktorom sto ne znaci da nekog drugog moraju muciti isti.Po svim oglasima koji nude polovne delove za vladimirca,pokusao sam pronaci taj ventilic iz ugradnje polovan i svi su mi rekli to se brzo rasproda.
Sad i moj traktor radi dosta stabilno na nekih 700 800 obrtaja a videcemo i dokle ce.