M
monika
Guest
hvala lepo savorise sto si mi pomogao u vezi semu menjaca! pozdrav!
hvala lepo savorise sto si mi pomogao u vezi semu menjaca! pozdrav!
ne znam dali si rijesio problem, nisam vidio da je neko pisao......
ili se na slici ne vidi ili u ovoj rupi fali bolcn koji ce da nasloni sa donje strane poluge/poteznice.....takav princip imaju kosilice za Tomo Vinkovic.......na njima je taj nosac jednostavno savijen ispod poteznice, ovdje je vjerovatno otavljeno rasklopivo zbog lakseg kopcanja i skidanja s traktora.... :scratch
uguraj kakvu cjevuru ili bolcn......na drugoj strani bi trebao biti lanac ili neki drugi sistem stimanja visine (otprilike tamo gdje si zamotao onu armaturu)
Pozdrav svim forumašima.
Da li ima neko RADIONIČKI KATALOG za VLADIMIRCA T-25A.
Ali na češkom ili poljskom jeziku tako nekako-bio je fantazija od-do-sve nacrtano.
Računar mi se pokvario i sve ode.
Da li je neko otvarao taj link.
Izgubio sam živce-ne mogu ga naći.
Obradujte me tim linkom.
Ok- Savo !!!
Savo to baš i nije bilo nakon par dana :scratche do mojega
nakon par dana čudnog zvuka iz motora koji nisam mogao da definišem pošto mi bio slomljen auspuh jutros kada sam ga stavio čujem opasno lupanje iz motora i radi samo jedan klip :scratch
skinem diznu , provjerim , ok
skinem glavu , ok
okretanjem radilice vidim da klip ima lufta gore-dole bar 10mm :|
svučem stublinu i vidim da piksne u gornjoj pesnici nema nikako :| , skinem karter izvadim klipnjaču i klip , izvadim malu pesnicu i vidim da je gornja bolcna pukla po dužini sa obje strane i usled toga je POJELO piksnu koju sam našao u dijelovima u karteru
klipnjača je oštećena jer je gornja rupa u njoj postala jajasta za cijeli milimetar :|
moram staviti novu klipnjaču,piksnu i bolcnu
Istina Savo, GREŠKA!
Kad sam nabavijo prikolicu, prva prerada koju sam napravijo bila je baš ta kuka obrtaljka. Košta 13€, barem ova koja nije baš velika a dobra za Tomu, sasvim dobro napravljena. Stavit ču sliku ispod.
A dobro da ne pametujemo previše, šta je tu je, moglo je bit puno gore.