V
VTZ
Guest
a možda sam ga i otvarao
Čini mi se da ti u zadnje vrijeme i sam sebe slabo pratiš, jer si prije nekoliko sati napisao da ti je taj ventil blombiran. Daj se odluči, jel je blomiran, ili si ga otvarao? :lol:
a možda sam ga i otvarao
na drugom traktoru jesam , na mome nisam :finga:
ako treba mogu i da nacrtam :mrgreen:
bome misterija , sad si me zabrinuo oko pritiska već razmišljam o tome da prodajem traktor i kupim neki sa većim pritiskom :rolfer:
ne želim ulaziti u rasprave,zato što nisam mehaničar i ne razumijem se puno u to ali na mome vlatku je ventil zablombiran,a pritisak ne prelazi 3,5 bara,,,,.ne znam možda nešto nije u redu sa traktorom:scratch
cao! imam vladimirec t25 a 1 uradjena generalku motora i presao 260 radnih sata i jos uvek baca ulje preko kartera. zasto baca ulje,kad nije forsiran.prvo sam mislio da puknuto prsten ali ne dimi plavo.unapred hvala pozdrav.
ma zbog ogromne zapremine po jednom cilindru normalno je da malo i diše na odušak
ipak 105mm klip sa tolikim hodom nije mala stvar
Najozbiljniji nedostatak toga traktora je jednostepeni kuplung. Ako možeš živjeti s tim, onda razmatraj njegove dobre i loše strane.Evo ja čitam ovu temu skoro od A do Ž i nevjerojatno mi je to čudo od Vladimirca.Kod mene u selu ima jedan i nije u nekom stanju,čovek ga ne koristi skoro.E sad,ja bih trebal neki traktor za sebe,pošto imam malog Samea od 28 KS kojem treba generalna,neki su već i čuli za njega,i zaključil sam da mi nije neka isplativost delat taj popravak.Naravno da je Vladimir upal u uži plan,ponajprije radi jeftine cijene i održavanja a i do Letenya nije daleko.Na kaj obratiti pažnju kod kupnje takvog traktora,prvenstveno me zanimaju modeli starijeg godišta oko 1980.Svi kojima spomenem Vladimirca,diže im se kosa na glavi.Da ne valja,da je grub,da je bučan,pa hidraulika,pa ovo pa ono.Kolko sam shvatil s ove teme,za neke manje,pa i veće potrebe solidno konkurira IMT 533 i 539 u koje sam se u najmanju ruku razočaral,nakon početnog oduševljenja.Pa molim iskusnije i s više informacia da pomagaju.VTZ,mi nismo daleko,jel tak?
Priključci za koje (radi kardana) nije pogodan: prikolica za sijeno (nemreš ga iszbaciti iz brzine kad napne preša), berač kukuruza (stane kardan kad ga šaltaš), balirka pogotovo (kad trebaš malo pritisnuti kuplung, da pričekaš da ista proguta masu) itd.Gle,ak ga koristim za oranje,frezanje,sijanje i eventualno da pošpricam kuruzu,mislim da nema neke velike koristi od dvostepenog za te poslove,možda najviše kod baliranja,al baliral nebu i mislim da bi se moglo s vladimirom nekaj napraviti od toga kaj sam nabrojal.Kolko sam čital VTZ sve dela s njim,jedino je njegov noviji,pa dal ima tu kakve razlike.
Kolko sam čital VTZ sve dela s njim,jedino je njegov noviji,pa dal ima tu kakve razlike.