Ma Savo u pravu si,ali gledaj,to je previše ipak.5 km dalje od tog koji je u lošijem stanju,čovjek prodaje boljeg u puno puno boljem stanju.Ali nebi bilo interesantno da nije onaj problem s papirima kojeg sam naveo prije već.Najveći problem mi je ova bušilica koju bih htel rešiti pa da uzmem Vladimirca.Sa starim sam na ratnoj nozi,jer čovek mu je nudil 6500 kuna za Samea,ali on ga neda ispod 1000 eura i ne odustaje,ja popizdim na takve stvari,a mene zajebavaju kojekakvi na mob.Tak da odustajem od te priče i ak skupim kaj novaca,kupujem vlastiti traktor,jer ovo nema smisla,a i stari ne vidi dalje od IMT-a,a ja ga u inat neću.Sad sam malo otišel u privatne probleme,al tak vam je to,dragi moji kad imate takvu situaciju.Ne tražim manekena od traktora,ali da bar mogu za prvu silu 3 brazde potegnuti s njim,a onda kad nekaj uspije,sređivati.
A mi jesmo malo krivi kaj mu je cijena skočila,ako ćemo baš u one najsitnije detalje,jer konačno da je neko progledal da IMT i slični nisu nimalo bolji,nego čak i pojedinim detaljima lošiji od tog "rusa".A to smo već konstatirali i ne vrijedi trošiti riječi na beskrajne usporedbe.Sad je zima i nudi se puno traktora,a nadam se da bum do proljeća našel nekaj za sebe pa da i prčkam baš po tome.
Savo,dijelovi kod vas su vjerojatno jeftiniji,ali ni kod nas nisu preskupi nekaj previše.A ako mi i zatreba nešto ozbiljnije ja ću doći po tebe da skupa raskapamo,jer bi mi bila čast upoznati te,bez obzira na udaljenost,pa da pokrenemo međunarodnu suradnju!
Pozdrav i ostalim kolegama,samo po gasu s Rusima!