Pošto Puknuti kupuje TV-a (da bi se učlanil u ekipu), ja se obavezujem nabaviti rusa (pa makar i rashodovanog). :finga:poziv ne važi jer nemate vlatkove :finga:
što u prevodu znači najgori ste od sve djece ovdje :rolfer:
Pošto Puknuti kupuje TV-a (da bi se učlanil u ekipu), ja se obavezujem nabaviti rusa (pa makar i rashodovanog). :finga:poziv ne važi jer nemate vlatkove :finga:
što u prevodu znači najgori ste od sve djece ovdje :rolfer:
Prodaj ti tu yamahu i kupi vladeka pa ti bu manje zima kad buš ga spuhavalPozdrav,svima..vidim da ste se malo više uklučili u rasprave nego po ljetu i da se na ovome forumu puno pomaže.Što se tiče cijene wladeka,,skočila je ,moram priznati,,.Ja sam svoga platio 10 000 kn sa prikolicom za stoku,,a sada samo za traktor dobivam 12 000,nego sa mojim vladekom je sve u redu za sada,a tu ima vrsnih mehaničara ,,.,pa bih ja postavio pitanje koje se ne tiče traktora nego motora...imam yamahu ybr 125 ccm,,danas sam je išao malo propuhat,moram vam reći da je zahebano po pvoj zimi,,nego ona upali sve u redu,ali ler gas ne mogu poštelat,obrtaji skaču gore dolje sami od sebe,,kad dodam gas i naglo pustim iz auspuha puca ko iz malokalibarke,isto se dešava u vožnji kada nizbrdo kočim sa mašinom ,,,.,JA SUMNJAM U KARBURATOR,ali nisam siguran...nemojte se ljutiti znam da ovaj forum nije za motocikle ali ako neko može pomoć nek pomogne ako ne nikom ništa,.,,pozdrav svim forumašima....
Pozdrav,svima..vidim da ste se malo više uklučili u rasprave nego po ljetu i da se na ovome forumu puno pomaže.Što se tiče cijene wladeka,,skočila je ,moram priznati,,.Ja sam svoga platio 10 000 kn sa prikolicom za stoku,,a sada samo za traktor dobivam 12 000,nego sa mojim vladekom je sve u redu za sada,a tu ima vrsnih mehaničara ,,.,pa bih ja postavio pitanje koje se ne tiče traktora nego motora...imam yamahu ybr 125 ccm,,danas sam je išao malo propuhat,moram vam reći da je zahebano po pvoj zimi,,nego ona upali sve u redu,ali ler gas ne mogu poštelat,obrtaji skaču gore dolje sami od sebe,,kad dodam gas i naglo pustim iz auspuha puca ko iz malokalibarke,isto se dešava u vožnji kada nizbrdo kočim sa mašinom ,,,.,JA SUMNJAM U KARBURATOR,ali nisam siguran...nemojte se ljutiti znam da ovaj forum nije za motocikle ali ako neko može pomoć nek pomogne ako ne nikom ništa,.,,pozdrav svim forumašima....
Istrument tabla mi se sviđa tvoja-preglednija je.
Pa razmišljam koliko bi bila takva kao kod tebe para.
Pa molim sve članove-ako mogu doći do informacije koliko košta-nova takva instrument tabla.
VTZ-hvala na trudu-za slike.
Tako je i kod nas.
Naš je iz 1986 godine,ima isti raspored brzina kao kod tebe.
Istrument tabla mi se sviđa tvoja-preglednija je.
Pa razmišljam koliko bi bila takva kao kod tebe para.
Pa molim sve članove-ako mogu doći do informacije koliko košta-nova takva instrument tabla.