Eh,baš je super Vlatko!Sve pohvale!Da se barem takvih more naći.Al izgleda da mene samo krševi prate.Pazite današnju situaciju.Došlo mi je da čoveka ubijem na njegovom dvorištu.Van plana je uletil jedan IMT 542,pa veli stari ajmo pogledati.Veli gazda traktor u odličnom stanju,sve uredno,papiri ok i pali i vozi.Ja rekel njemu da bumo došli oko 11,a mi v pol 8 kod njega i k tome potegnuli 160 km.Stari več pare zel,kupujemo,ne?Kad mi tam,a on i sin zaprepašteni!!!Dečki,to je sve bilo samo ne odlično stanje!Blok pukel,var duljine 10 cm i to jedan na drugom,zavareno ko da bi dete od 5 let prčkalo elektrodom,pral ga je tolko da ga je uspel poslikati da izgleda čist te mi je to bilo sumnjivo odmah,al ajde,inače sve zmazano pod haubom,motor masni od ulja,menjal je AC pumpu,a na njoj pušta ko blesavo,skoro ko da rakija ide.Da popizdiš!Jedino na njemu gume dobre.Stari i sin se nemogu dogovoriti kolko radnih sati ima,jedan veli 4000 drugi pojma nema,a na satu piše 5444.Meni su lasi rasli od toga.Da ne govorim kak je htel upaliti,a gazda flegma,veli:A dečki,šta ću vam ja?Ima i drugih traktora.Pa ima gov*o jedno,al 160 km nas vlečeš radi traktora u "odličnom stanju".Papiri su takvi da ni oni sami neznaju ko je vlasnik,a dan prije kad smo razgovarali,je sve super i sve je ok!
Pa ti izvoli kupovine takve!