Jel bolje prije ili poslije kiše, da sačekam da prođe ova kiša?
Bolje prije ako ti bolest (fuzikladij) uđe u list anije poprskan preventivom onda još više problema (onda moraš koristiti sistemik)a riješi se uši što brže.
Prijatelju Kontam pa ti teraš sve u rod
Dolazi mraz sredinom tjedna (ako je istina) a nadam se da nije,jer smo naj...li i kako se boriti protiv njega,savjeti dobrodošli:?:
Dakle sutra navečer kad nema pčela pošpricat, idem s karate+cadilac tj mankozeb, a jel će djelovat karate, da ga kiša ne spere?
Nije ovo ništa da vidiš kod drugog švabe
Sad je nemoguće uhvatiti vrijeme bez vjetra da poprskam višnju Signumom pa sam razmišljao o noćnom prskanju. Ima li neko iskustva s tim i jeli to pametno ili čekati da prođe ta najavljena kišica i mraz ali to će onda biti negdje sredina cvatnje i gubim ovo prvo prskanje 5-10% cvjetalo.
Sad je nemoguće uhvatiti vrijeme bez vjetra da poprskam višnju Signumom pa sam razmišljao o noćnom prskanju. Ima li neko iskustva s tim i jeli to pametno ili čekati da prođe ta najavljena kišica i mraz ali to će onda biti negdje sredina cvatnje i gubim ovo prvo prskanje 5-10% cvjetalo.
Moguće je uhvatiti malo prati,a ja pratim već od srijede u četvrtak prskao oko18-20 sati nemaš vjetra ili jako malo,izuzev danas valjda su mu zadnji trzaji:supris:
Misliš NOAA ?ja koristim američki ARL za prognozu,za sada nema fulanja,jel prati netko na toj stranici?
ja koristim američki ARL za prognozu,za sada nema fulanja,jel prati netko na toj stranici?