A noćno prskanje? Niko ništa ni pod eventualno?
Ubaci link:!:
I ti Kontam link za tvoju stranicu.
...dobro ti preporučujudrugari, moram ovdje upasti u temu, jer mi na prskalicama niko nije odgovorio, a hitno mi treba odgovor.
sutra moram napisati modle atomizera koji hoću da kupim, jer se predaju nek ispiskovi, a još nemam pojma šta da napišem.
ajd pomagajte, znači meni treba nošeni atomizerz 200-250 litara maksimalno, da ima ventilator, svi do sada ovi sa sela preporučuju agromehanika kranj, ima li ko kakvu preporuku, dajte modele i preporuke
drugari, moram ovdje upasti u temu, jer mi na prskalicama niko nije odgovorio, a hitno mi treba odgovor.
sutra moram napisati modle atomizera koji hoću da kupim, jer se predaju nek ispiskovi, a još nemam pojma šta da napišem.
ajd pomagajte, znači meni treba nošeni atomizerz 200-250 litara maksimalno, da ima ventilator, svi do sada ovi sa sela preporučuju agromehanika kranj, ima li ko kakvu preporuku, dajte modele i preporuke
pa i ja sam nešto kontao da mi je to najbolje, jer sam imao agromehanika priskalicu, običnu, i zadovoljan sam.
e sada, nisam imao nešto pretjerano vremena za istraživanje, pa reko da i vas pitam ovdje.
ima li neki poseban model, ima li iko ikakva iskustva?
A noćno prskanje ? Imaš iskustva i šta misliš o tome ?
Uvijek skoro vjetar se smiri predvečer...To je razlog zašto prskam po noći a pogotovo po ljetu jer nema šanse po vrućinama da se prska.A i čini mi se da sredstvo bolje prianja po noći za list kada je malo vlažan.Krenem oko 19 pa do ponoći koliko stignem pa završim rano ujutro što ostane i to je to.
:lol:Vidi se da nisi oženjen:mrgreen:
Imaš sa usmjerivaćem(voćnjaci) i bez(vinogradi)
http://www.agromehanika.hr/katalozi/AGP PROSPEKTI/AGP 100-220-330-440.pdf
vidim da je taj usjerivač dodatna oprema, to mogu i naknadno uzeti, bitno mi je sada samo model da upišem, a ovo mogu i naknadno naglasiti.
e sada imam još jedno pitanje, ja imam imt 539, voćnjak mi je na moglo bi se reći izrazito brdovitom terenu, ne znam da li mi je puno da uzmem od 300 litara? nekako kontam da će mi 200 litara biti malo kad se proširim na nekih 4-5 hektara, šta vi preporučujete, a po ovim specifikacija ta od 300 i nije nešto puno veća?
vidim da je taj usjerivač dodatna oprema, to mogu i naknadno uzeti, bitno mi je sada samo model da upišem, a ovo mogu i naknadno naglasiti.
e sada imam još jedno pitanje, ja imam imt 539, voćnjak mi je na moglo bi se reći izrazito brdovitom terenu, ne znam da li mi je puno da uzmem od 300 litara? nekako kontam da će mi 200 litara biti malo kad se proširim na nekih 4-5 hektara, šta vi preporučujete, a po ovim specifikacija ta od 300 i nije nešto puno veća?