slike su super samo se vidi da nemas iskustva i estetskog efekta kako se slaze voce i povrce,da vizuelna slika slaganja privuce kupca..Neljuti se ali to je natrpano zbrda-zdola..Ako ti treba neki savjet oko svega toga,radim svakodnevno na tim poslovima za jednu svjetksu firmu pa ti mogu pomoci da dobro poslozenim gajbama i svega ostalog privuces kupce odmah,da izdaleka vide tvoj stand,da im stand zapne za oko...estetika uz cjenu je jako bitna...Te gajbe ispred su lose poslozene,kupac nema pristup dobar standu ,neljuti se ali lose slozeno..U trgovini moras imati i malo psihologije,kupci vole velike gromade voca,vole da mogu sami birati,uzmi par breskvi,pa nasjeci,daj na tanjur neka probaju,neces propasti ako kupac prije proba nego sto kupi...trgovina je jedna jako velika psihologija,mnogi misle da su dobri trgovci a onda se cude sto slabo prodaju....Primjer prodaje OPGa na vlastitom štandu.Pozdrav od forumaša Breskvara uz slike...
3. Moj štand na tržnici, 14. srpnja ove godine
4. Isti štand, detalj
slike su super samo se vidi da nemas iskustva i estetskog efekta kako se slaze voce i povrce,da vizuelna slika slaganja privuce kupca..Neljuti se ali to je natrpano zbrda-zdola..Ako ti treba neki savjet oko svega toga,radim svakodnevno na tim poslovima za jednu svjetksu firmu pa ti mogu pomoci da dobro poslozenim gajbama i svega ostalog privuces kupce odmah,da izdaleka vide tvoj stand,da im stand zapne za oko...estetika uz cjenu je jako bitna...Te gajbe ispred su lose poslozene,kupac nema pristup dobar standu ,neljuti se ali lose slozeno..U trgovini moras imati i malo psihologije,kupci vole velike gromade voca,vole da mogu sami birati,uzmi par breskvi,pa nasjeci,daj na tanjur neka probaju,neces propasti ako kupac prije proba nego sto kupi...trgovina je jedna jako velika psihologija,mnogi misle da su dobri trgovci a onda se cude sto slabo prodaju....
- ja planiram ali nisam siguran ...
ajmo vi profi vočari i amateri,gdje u okolici Bjelovara do 100 km ima dobar rasadnik gdje bi se mogle kupiti starinske sorte vočaka,htio bih ove jeseni posaditi oko 100 kom raznog voča u ogradi ispod kuče,na vidnom mi mjestu ,nagib 40 %,dobro je okrenuto suncu a i htio bih imati nešto tako kod kuče malo za hobi
ajmo vi profi vočari i amateri,gdje u okolici Bjelovara do 100 km ima dobar rasadnik gdje bi se mogle kupiti starinske sorte vočaka,htio bih ove jeseni posaditi oko 100 kom raznog voča u ogradi ispod kuče,na vidnom mi mjestu ,nagib 40 %,dobro je okrenuto suncu a i htio bih imati nešto tako kod kuče malo za hobi
Ma to malo za obitelj,jer ima tu oko mene nekih 5-6 vrsta starih jabuka i krušaka starijih od mene izgledom nisu nešto ali okus,to je ono što se traži,uglavnom to meni za gušt