johabica
Iskusan lik
- Tu od
- 8 Tra 2012
- Poruka
- 4,529
Bijela beštija, uh što mi jučer posla zada. Vrhunac svega nije bi kapučino ili kuhano vina nego me krivudanje po snijegu zbacilo u pšenicu, a joj a tamo mekano. Kopao mučio se, podbacivao daske, ma kakvi. Smrzo se kao zec. Užas, mokar od glave do pete i ništa. Došao frend koji mi sulužno ore i izvukao do ceste, nema šanse da bi ja izašao. Vozim sporednom cestom i zapadnjem na njoj jer d tih zapuha snježnih nisam mogao imati točkove na cesti. Otvorim vrata snijeg do vrata, ajd i ovo nanovo uzmem lopatu a kakvi i opet dođe frend odvuće me do zabilaznce Dođem 100 m od zgrade i zapadnem, kad sam ja izletio iz auta i počeo psovati DOđu susjedi smirite se, sad ćemo vas gurniti, ma ja lopatu i opet otkopavaj, još mi pomogli susjedi i dodjem kod zgrade, mislite da sam dobio kapučino? Kaže mi predstavnik stanara da bi trebali očisititi snijeg ostali su na poslu ili klanju i to mi kaže u 15h poslije čiščenja 600 m tunela i 100 m2 plastenika. Plus što su mi gosti počeli dolaziti u 16 h na rođendaj maloj. Ali to nije sve, još loko vožnje po tortu po slate ma užas, promrzao, zaleđen, mokre noge i duge gaće joj... E onda sam se uhvatio jagermaistera i plako je sve padalo u zaborav
Kontam,šta da ti reknem,da mi te žao? Evo,mi te žao.Ali sam se lijepo nasmijala.Znam ti i ja kako je to biti u snijegu i ne moći izači.A sve koji ne znaju skuhati u pravom momentu kapučino pošalji k meni na praksu.Moj suprug upravo srče,u krevetu.
Ovo bi bila prava priča na mojoj temi "Dogodovštine iz..".Da je malo razradiš i napišeš,baš bismo se lijepo nasmijali.
I kod mene lijepo sunčano jutro.Ali nisam ja naivna,ne može to mene zavarati pa da izađem van.Nema šanse,sve dok se snijeg ne počne otapati,držati ću se kuće.