Ma nije valjda da ti se supruga,ili ne daj Bože susjeda zove Sunčana??????
Ma nisu mi susjede Sunčane več ljeva i desna plavuše istina umjetne ali plave pa i malo sunca napravi takav odsjaj da ti je još toplije:rolleyess:
Ma nije valjda da ti se supruga,ili ne daj Bože susjeda zove Sunčana??????
stari moj ak ti se vino smrzlo kaj buš pil na prolječe onda samo vodu pa kakav si to ti zagorecPrije dva sata -10. popodne će zatopliti na -2 do -1. Sreća da za vikend stiže zatopljenje. Od nedjelje nemogu natočiti vino. Čini mi se da je smrzlo. Več sam tražil šipku s kojom bi probij led kroz rupu na vrhu.
Dok je ovako ja izlazim tek dok se tetmometer digne.
.
uf jutros najgore dosad,ne sječam se da je koje godine bilo tako hladno u 12mj.
A tek magla...:roll:a je zima vani
U mojem slučaju vozači plešu u gaćama na rampi :lol:Dobro je, nije prehladno, dok ne šeću pingvni po dvorištu
A tek magla...:roll:
ajaj johabice jutros kod vas gotovo najhladnije,tko se jutros prvi iskoprco van,ajd priznaj da je johabi:gitarist::gitarist::gitarist:
Ajkula,bilo je to ovak-u deset i nešto je otišel on-moje zlato(to si inače ne dozvoljavam,jer inače ja idem najprije u kuhinju skuhati kapučino,pa nosim u krevet,pa se zavučem u krevet,pa se srče,ali danas mi se omakolo,tako je bilo ugodno ispod pokrivača...),u deset i petnaest sam krenula ja.Ali ovo je danas iznimka,i ti si ko za inat danas otkrio anomaliju.Baš si pravi Šerlok Holms.:lol::lol::lol: