Samo su novinari cudno napisali i nisu napisali da se spasioc cijeli okupo skupa s srnjakom znam iz prve ruke jer mi je ujak bio s njima kad su ga spasavali!!!
jesu li ga osušili prije puštanja :icon_rofl::icon_rofl:
Ovaj put su ga osusili od vode i pustili jedino ako ga ko kasnije nije ponovo moro spasavatwasntme):
malo šale nije na odmet.ma ja sam ti lovac,a mi imamo malo drugačije poglede na to sve.zvuči sarkastično ali i ja bih ga spasio ako bi bio u prilici.a opet sa druge strane ih lovimo,čudna smo ti mi sorta
bučo krivolov se strogo kažnjava tj. lovci lovačkog društva če ga sami kazniti , a onda još i zakonski propisi, ja u obitelji imam četiri lovca , a po ovakvom snjegu kako pada sad podno sljemena moramo divljač nahraniti pa svi sudjelujemo , jer imamo jelene lopatare u ograđenom prostoru, ali tako nebi bio duboki snjeg da ga ne bi gazili , ako nemremo đipom , oni su vrlo pitomi i čim dođemo več su svi pokraj nas, danas je u zagorju jako snježno , prava zimska idila iako mi je več dosta tog snjegaJa nisam lovac al hranim divljac da bi ovi moji krivolovci mogli sebi punit skrinje a kad pitam nekog lovca za par kila divljaci za gulas da malo promijenim samo pusta obecanja bude bilo nesto a na kraju nista!!!