radis isto ko i dosad .sta bude bice a ovi meteorolozi ni tri dana unapred nepogode. nevredi mnogo ni zuriti kod nas je sad mnogo rasade umrzlo za noc mnogima. najavili -2-3 a ono -7-8 bilo. bolje koji dan kasnije i nereskirati nego mraz unapred da obere rezultate.evo i ja sam ugrabio malo sunca da pocupam nesto luka bar vece sto hoce prerasti a sneg i mraz ga izlomili da mi ga mrsko i gledati .sta cu kad nemam sredstava za plastenik tek pocinjem sa proizvodnjomEvo sunca,evo sunca,i ja velim-koje šašavo vrijeme,išla bih saditi papriku,a maločas sam gledala dugoročnu prognozu pa veli opet krajem tjedna i početkom drugog jutarnje temperature do minus četiri.,i moguč snijeg,a u trećem plasteniku grijanja nemam.Ovo je već van svake pameti.
Ima li tko pametan da mi rekne kaj da radim.
Evo sunca,evo sunca,i ja velim-koje šašavo vrijeme,išla bih saditi papriku,a maločas sam gledala dugoročnu prognozu pa veli opet krajem tjedna i početkom drugog jutarnje temperature do minus četiri.,i moguč snijeg,a u trećem plasteniku grijanja nemam.Ovo je već van svake pameti.
Ima li tko pametan da mi rekne kaj da radim.
Dobro zboriš, biće gladi. Na istoku voće izmrzlo. Nego vidim da ti leži rimovanje, znaći ak sve propadne u vrtu preostaje Ti da se prijaviš u EU parlament, sigurno češ biti bolja od one pravnice-plavuše, tj bivše ministrice i to ne bilo čega nego pravosuđa...mast...trast.. :icon_axe:Bhorv,na ovo samo mogu reći-bem mu sunac,život,vrijeme,prognozu i minuse. I još-pasju mu capu.Zaboravila sam -bem mu miša.Da nisam ofarbla kosu,odavno bih posijedila.Evo vidi vani-sunce se skriva iza oblaka,malo grije,malo vjetar hladi,meni se po ovakvom vremenu ništa ne radi,pa se sve bojim da će ove godine biti gladi,jer nočni minus ne dopušta da se paprika posadi,al to neće smetati našoj vladi da mi svojim nametima zadnju kunu iz đepa izvadi.punch):punch):punch):