Evo prošla grtalica ali ne razgrče samo posipava po cesti,predivno vrijeme
Ovo me sve nekako podsjeća na biblijskih sedam mršavih krava.Ovo bi bila treća po redu....
Prvi semafor poslje mosta desno i onda između autobusnog i željezničkog ravno pa na staru Karlovačku. ...........................@muhanicar i kud si onda s turnja otiso:
Zato se i zovu Male Plitvice :icon_thumright:I onda smo stigli u Rastoke.
Bračo moja mila, bil sam nekoliko desetaka puta ali ovo još nis videl pa zato dio te ljepote pokušavam podjeliti s vama.
Sve su se spojile sweat):A Karlovac, on je priča za sebe. On je postal grad na tri rijeke, ove dvije su se spojile.
Šteta kaj su baterije posustale.
Znači grdo je?Sve su se spojile sweat):
Mogli smo, ali nismo.Da si se bil javil mogli smo komotno nes popit negdi:drink:
Mogli smo, ali nismo.
Bumo neki drugi put samo me k raketi ne puščaj ni za živu glavu giggle):giggle):
Vrhunac prošao, vodostaji opadaju al svejedno puno površine pod vodom, mnoga naselja odsječena...Znači grdo je?
Na vreme sam pregazil
Da si se bil javil mogli smo komotno nes popit negdi:drink:
Bilo gdje po njegovoj dionici meni paše :icon_pidu: ionako je prošao uz moje radno mjesto, stan, polu-punicu, da ne nabrajam dalje :icon_weed:Mogli smo, ali nismo.
Bumo neki drugi put samo me k raketi ne puščaj ni za živu glavu giggle):giggle):