gost1975
Aktivni član
- Tu od
- 20 Pro 2022
- Poruka
- 114
Za vremenske prilike i neprilike putem plusak.hr treba razumijeti da su to sve privatne stacije ukljucene u digi pljusak sustav i poneka pridruzena izjavnog i militari podrucja kako je to u trenutku bilo moguce. Bivsi prijatelji preko fer itd. utjecali su na puno kolega u Hr i sire, a danas se na mapi sustava vidi tocno kako stranica radi tj. tko su sudionici i sa kakvim stacijama mjere vremenske parametre.
Ono sto sam u nazad 10-15 godina naucio je Today's weather forecast for your location
najtocniji source podataka za sve ove napudrane aplikacije iz ruke sto neki od nas koriste (ja sam jos uvijek nokia3310fan (nhf)).
Kad ide nevera tj. nevrijeme praceno grmljavinom; uzivo je najljepse promarati pucketanje gromova sa ove stranice:
www.lightningmaps.org
Kad sam doma i ne zurim tj. osigurao-pripremio se za situaciju i ne ocekujem kaznu sa neba promatram yr.no info i
Hvala svima na lijepim i konstruktivnim 
Kolega plus vi ste krivi da se ja ovoliko trudim pisati, obicno se to sa foruma samo cita kad se dojde do strujnog kabela i sl.
Ono sto sam u nazad 10-15 godina naucio je Today's weather forecast for your location
najtocniji source podataka za sve ove napudrane aplikacije iz ruke sto neki od nas koriste (ja sam jos uvijek nokia3310fan (nhf)).
Kad ide nevera tj. nevrijeme praceno grmljavinom; uzivo je najljepse promarati pucketanje gromova sa ove stranice:
Real Time Lightning Map
See lightning strikes in real time across the planet. Free access to maps of former thunderstorms. By Blitzortung.org and contributors.
Kolega plus vi ste krivi da se ja ovoliko trudim pisati, obicno se to sa foruma samo cita kad se dojde do strujnog kabela i sl.