• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,503
Zato jer nisu bile dovoljno napumpane
Muha, ne ulazim u to, meni je Truck 9.0 komplet a labud 8.5 bara.
Dok je vruće vozim Max do 85,danas sam na 37 vozil 80 km/h dionice, gdje su spojevi mostova i pregibi ( jbg.već poznam cestu) smanjim gas i doživljaj. Nizbrdo isto usporim na retarderu Max 85...(tj.on sam uspori jer već imam složene preferencije vožnje)..
Jednostavno mi nije jasno kak to neki vozači ne kuže da je temperatura iznad 35 smrt i za gume i za motor općenito. A tiraju dok se ne zdimi...
Meni je komplet kompozicija (Truck+labudica) na Michelinu s tim da prednje i pogon imaju cca 220000 (znači pri kraju) a labudica 130000km. Bitno je preživjeti, brzina ovdje nije prioritet;)

Najnoviji postovi

Na vrh