• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,966
Danas dalmacija (Metković) se pokazala da je najtoplija u europi, temperatura dostigla 40,7°C...🥵

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,350
Sad ste me zmislili jednoga s devama u stvari devcem.
Čovjek je unajmil devca za putovanje pustinjom, a ovaj ni štel iti. Pita on stručnjaka za deve kaj napraviti. Dopeljaj ga na grabu (montir). Stručnjak ode u grabu i s dva kamena lupi devca po jajcima. Ode devac ko vjetar, a putnik pita kak bu ga sad vlovil. Stani na grabu.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,748
@ZJ kaj misliš o ljevačima, koji u rukama drže lonce, pune rastopljenog željeza, oko 1200 stupnjeva, pa tako 8 sati, četrdeset godina. Hebiga nemaju ljudi školu, ili uvjeti rada??? Ili samo filozofiramo?
Zato oni imaju benificirani staž na uvjete rada.
Danas dalmacija (Metković) se pokazala da je najtoplija u europi, temperatura dostigla 40,7°C...🥵
Mislim da nije, Francuska u Španjolska su debelo više od 40+

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,134
Uostalom, nije bolje ni u traktorskoj kabini...jedino kaj možeš napraviti propuh.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,803
U kojoj traktorskoj kabini
Uostalom, nije bolje ni u traktorskoj kabini...jedino kaj možeš napraviti propuh.
U kojoj traktorskoj kabini?
Ako je ova koju si jutros spomenul, onda je isto vruče kak je i prije bilo i samo plaše ljude s ovim novim klimatiziranim kabinama....

Ova:

Ljeto je i vruće je. Bilo je tak i prije, nije bilo rashladnih uređaja, ali se nije kuhalo i plašilo ljude visokom temperaturom…

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,505
Dečki, mislim da griješimo ako ne priznamo promjene vremena na gore, nažalost. Nisam fan teorije zavjera, oslanjam se na vlastito iskustvo u proteklih 30 g.koliko mi bude za volanom. Toliko anomalija u smislu ekstrema nije bilo prije. Od naglih padalina obilnog snijega krajem zime do ekstremnih vrućina u mjesecu u kojem je i 30 previše a kamoli 36/37/38...evo primjer Nizozemske, gore je vrijeme slićno engleskom, dosta padalina i normalne temperature.. u fabrici razgovaram sa starijim ljudima, ne pamte ovakvu temperaturu a kamoli u 6 mj..kod njih drži cijeli tjedan full iznad 35°c... 35973.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh