Pa jel moguče da bi IMT 539 baliro sa tom balirkom?
Sviđa mi se ovo što šitam u vezi RP 12, pogotovo ovo što je jednostavna hidraulika
Znači zadnji poklopac se ne drži zatvoren pod tlakom ulja, nego ima kuke s kojima se zatvori a poklopac se zatvara na slobodni pad??
A jel šalje neke zvučne signale kad je bala gotova i počne ju vezat i kad ju sveže da se može iskipat van??
I kolika bi bila realna cjena za RP 12 ??
oprostite možda je vama to glupo pitanje Ali mene zanima kaj to znači "VARIJABILNA" kad piše u oglasu za rolo balirku? HVALA! :finga:
Ima jedan lik u selu Hesston balirku ko što ima Bagerista i tero ju je sa IMT 540 ali samo u suhome (sjeno,slama,otava). Sjenažu je probo ali mu je počeo kuhat pa se je toga ostavio.
Ja ču probat,,,,ove godine,,,,malo zeleniju,,,da vidim kako če se ponašat,,,,,,mada mislim da bi trebala ič odlično,,,bez greške.....
Vijeruj mi da je nekad pri kraju bale,,ako je bila malo sviježija krma,,,zna zaštucat,,,i 560,,,kad sam mu obrza kardan....ali ovog ne vijerujem da če zaustavit,,,,,,(mada sam je sada,,,skoro skompletira,,još remen da dođe,,,i gas,da je zavrtimo,,,ima da radi ko silent guma na kamionu:mrgreen
Bagerista! A kakva je razlika između tvoje(5650) i 5630?
Neznam kako češ radit zelenu masu,jer dosta ljudi kod nas šta su imali te balirke onda su im se remeni počeli svakak savijat.
Reka ,,,,stija sam probat,,,,ali eto reka si mi nešto,,,šta je moguče,,da je tako,,,,mada sam i sam uradija par bala zelenijeg sijena(dosta zeleno),,nisam vidija probleme,,moguče da bi kod totalno zelene krme bilo problema..
Bagerista! A kakva je razlika između tvoje(5650) i 5630?
E odgovorija kolega............:mrgreen::mrgreenrije mene ..
Meni su ove balirke,,,dosta dobre(nije bitno ča je moja fiatagri),,,ali ne čujem baš da se neki žale na njih,,mada uvijek ima iznimka,,,i sve zavisi,,koliko je gledaš,,,i šta s njom radiš