Cowboy
Dobro znana faca
- Tu od
- 7 Velj 2011
- Poruka
- 2,449
Mislim da nečeš imat problema,,,,,a ako se i muči nakraju,,,,,(smanji balu,,,jer kod varijabilnih moreš).........zato ti je i toplo preporučan.........
Ja s mojom do sad problema ozbiljnih ništa,,,,evo sad riješija ležajeve na pikapu,,,,i to je ubiti to,,,....neke sitnice,,,,,dosad je radila s remenom koji je ko da je iz kuvajta doša,,,pa je znalo kad je jako puno mase,,,,,zezat,,,jer kad je skaka po puknutim komadima,,,,nemore ni delat kako triba.........
Nadam s da sutra stiže remen,,,,,,i da je sgotovim,,,više,,,da je vratim na spavanje još koji mijesec.........
Upravo tako, ako mu je teško uvijek može smanjiti balu. A i tako smanjena biće daleko bolje zbijena nego ona koju bi napravio u fiksnoj komori. Što se tiče max. veličine bale, na to ne treba baš toliko gledati. I sa balirkom koja radi bale max. 120 X 150 može napraviti balu 120 X 120 koja će biti dobra i čvrsta. Kasnije kad kupi jači traktor neće morati mijenjati i tražiti veću balirku. Na kraju krajeva kad počne raditi vidjeće gdje i koliku balu može napraviti, možda će npr. sijeno ići do max. 120 a slama možda i do 140 sve zavisi. A već kaže da je traktor jaki na kardanu pa što da ga ne iskoristi.
Bagerista na koji remen misliš, jel na neki od ovih što su u komori.
Ovo te nisam baš najbolje razumio:
na šta misliš? :scratchpa je znalo kad je jako puno mase,,,,,zezat,,,jer kad je skaka po puknutim komadima,,,,nemore ni delat kako triba
Posljednje uređivanje: