vedraniko
Član
- Tu od
- 1 Tra 2010
- Poruka
- 49
Ma nema problema!!! :supz::mrgreen:
unaprid zahvaljujem! Misliš li da će bit neke razlike jer je ovaj 1300d sa 2 cilindra?
Ma nema problema!!! :supz::mrgreen:
unaprid zahvaljujem! Misliš li da će bit neke razlike jer je ovaj 1300d sa 2 cilindra?
Neko je vec pita isto!!!
pa i ne bas mozda ce biti malo bucniji ali nikakve velike razlike!!!!
pozdrav!!! :mrgreen:
Fala Zadar!
... i nemoj da te bura odnese na Pašman!
Evo nekoliko slika koje su bile u temi Tomo ili Yanmar , koja je izbrisana ... neznam zašto ???
Ako još nekoga nešto zanima neka samo pita .
Još jednom bi naglasio da je u temi " Tomo ili Yanmar " bilo jako puno informacija i slika . Volio bih ako bi netko mogao odgovoriti .... zašto je izbrisana ta tema ???'
Pozdrav svim forumasima iz hladnog Zadra!!!!
Zuti,ova prva slika je li to neki home made roll bar ili ?? artyman:
Ma da .... je ... ukoliko želiš registrirati traktor nemožeš bez toga . :scratch Isto tako morao sam napraviti i zadanja svijetla , s obzorom da su bili samo žmigavci . :scratch
Iskreno rečeno roll bar nije dobro napravljen :scratch , ali pustili su me na tehničkom . Samo sam morao obećati da ću do sljedeće registracije napraviti sve kako treba . Još sam si ubacio i priključak za signalizaciju , za prkolicu .
Da da bogami nedaju bez roll bara i bez signalizacije jos se ja svađam sa frajerom reko to je tako tvornica napravila pa nisam ga ja pravio al neda ni cut jbg.Jos ja ga pitam da mi kaze mjere za roll bar a on ko telac gleda u mene kao nema mijera pa reko dobro kako da ga onda napravim onak ofrlje itd.Sta rec traze nesto a nemaju pojma o nekim stvarima.
Da kolega al nije samo koliko mora biti iznda glave poanta nego je bitno od kakvih ces cijevi pravit roll bar zato sto ako koristis nekakve cijevi npr. cijevi koje imasju spoj nisu za roll bar jel lose napravljen roll bar nekd vise moze odmoci nego pomoci.Zato cijev mora biti bešavna i savijana bez nabora ima tocno i koja tvrdoca mora bit al sad neznam napamet da nenagađam:mrgreen::mrgreen:treba biti 20 do 30 cm iznad glave
Da da bogami nedaju bez roll bara i bez signalizacije jos se ja svađam sa frajerom reko to je tako tvornica napravila pa nisam ga ja pravio al neda ni cut jbg.Jos ja ga pitam da mi kaze mjere za roll bar a on ko telac gleda u mene kao nema mijera pa reko dobro kako da ga onda napravim onak ofrlje itd.Sta rec traze nesto a nemaju pojma o nekim stvarima.