Ali nikad okruglo :rolleyess:pa 3 cilindra je sigurno bolje jer je motor rasterećeniji i bolje se vrti.
Ali nikad okruglo :rolleyess:pa 3 cilindra je sigurno bolje jer je motor rasterećeniji i bolje se vrti.
Ali nikad okruglo :rolleyess:
njima stvarno treba da se razvrte hehe
Nebi se složija s tvojom izjavom,,,,...........:?::?:
kako napraviti malčer,a da se sa njim može preko panjeva i sličnog da se ne polomi, možda umjesto noževa lance ili sajle? Jel ima neko nekakva saznanja ili iskustva?:?::madmana::scratch:
kako napraviti malčer,a da se sa njim može preko panjeva i sličnog da se ne polomi, možda umjesto noževa lance ili sajle? Jel ima neko nekakva saznanja ili iskustva?:?::madmana::scratch:
mislio sam možda umjesto noževa 4 lanca dići ga na vislinu podnice traktora i prejašit preko panja, a lanci pomlate izboje i tako redom.:?artyman:
A kad bi stavio lance od Stihlove testere,,,možda bi one rezale panjeve?
Pod uslovom da su naoštrene!
:mrgreen:
Ja ozbiljno.a vi meni tako.:axe: Ima 100.000 panjića i panjeva na površini od 2,5 hektara i svi će na proljeće potjerat.:weedman:
Ništa dižem konbinirku na labudicu,,,i gas na posao,,,,barem če se nešto radit,,,ovdje sve mrtvo........:supz::supz:
Valjda če se zaradit za fetu kruha...i koju litricu nafte:mrgreen::mrgreen:
Da ti kaze hvala, bilo bi ti malo.
Da ti plati pivu, bilo bi ti previse.
Opali me matikom u glavu,,,,,,,to če bit dovoljno,,,,,:mrgreen:,ako ponudiš s gemištom bit če dovoljno...:rolfer::rolfer:
Ne može bager sada tamo jer je danas završena sadnja 14500 crnih oraha, al cuga i klopa može uvijek artyman: