zgubidan2, PRODET Gradište (ali to vjerojatno znaš) prodaje polovne Yanmare. Cijena je otprilike ta za koje novce ti tražiš. Međutim, kod Sliškovića sam kupio ove godine Yanmara, slagao mi je godište proizvodnje za 12 do 13 godina i ne želi mi izdati dokument sa valjanim godištem. Susjed je kod njega isto kupio, i njemu je slagao za 13 godina godište proizvodnje. U krim.policiji su mi rekli da mogu postupati samo u slučaju da je krivotvorio serijski broj. Sudski vještak (po privatnoj preporuci) mi je rekao otvoreno, nemoj se sa njim suditi jer sam već puno njegovih traktora vještačio i spor ili ode u zastaru ili se nekako nagodi. Trenutno skupljam podatke od ljudi koje je tako prevario za godinu proizvodnje pa ću zvati Provjereno i dati u medije pa barem da tu imam neku zadovoljštinu. Usput, traktor koji sam kupio od njega je u redu i super sam zadovoljan, ALI NEMOJ BRKU LAGAT JER ĆEŠ NAJE?AT!
U Prodetu sam bio prije tjedan dana u nadi da ću kupiti yanmara 1100D 4x4 sa frezom od 90cm (na njuškalu svi su oglasi aktivni nisam ih htio ni zvat pa sam otišao tamo) i meni dosta ali kaže tip da je to prodao na more..Pa sam ga pitao za 1300 niti njega nema samo ove traktore što su na parkiralištu onda mi je ponudio 1401 prednja vuča aj može se suzit na 90cm, a i ne izgleda loše sa frezom(noževi su toliko dobri da bi mogao s njima frizbi igrat) od 110cm otprilike za 4600€ to mi je malo previše bilo s tim da mi niti freza ne paše ali kaže da to mogu oni preraditi da bude uža freza za nekih 500-600€ znači to bi me izašlo sve skupa 5200 još prijevoz i mogu je*at sam sebe hah
Mene godište ne zanima previše nisam ga ni pitao za godišta sam da mene to služi i da nije precijenjen... da može opet tak za*ebat za 12godina i više to opet nije uredu on je vlasnik prodeta taj Šlišković ha?