vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Moja poštovana majka ih je stavila na djetu , hoče crijeva da iznesu a vuzem je tko zna kad
Pozdrav ninci!
Kaj podrazumijevaš po miješanim šrotom? :icon_scratch:
Kod mene od 10 kokoši već nekoliko mjeseci ni jajca. Neke ponekad sjednu u gnijezdo, ali brzo izađu, a jajca nema.
Dobro jutro,..
Imam jedan problem, koji se je riješio sam od sebe, ali me jednostavno zanima! Imam 7 mladih, domaćih kokoša starih sada 10 mjeseci i jednu sam jutros našao mrtvu na gnijezdu! Ispala joj crijeva na kloaku!! Pretpostavljam da je išla nesti jer je ispod nje bilo jedno razbito jaje sa dva zumanjka! Ona je nažalost još bila živa, pa sam joj skratio muke!! Nisu dobivale nikakve extra smjese za poticanje ili slično...
Da li je to nekakva bolest?
Da li je imao netko nešto slično?
Idi na veterinu i pitaj za jedan prirodni preparat na bazi kestenove kore. Ne mogu se sada sjetiti naziva ali traži tako i morat će znati o čemu se radi.Inače je to prirodni prah kore kestena koji je boje kave a služi za zaustavljanje proljeva kod peradi i ostalih životinja. Stavlja se u hranu i jako je dobar.U 2-3 dana prolijev prestaje a stolica im postane boje tog praha i tada stvari kreću na bolje. Preparat je prirodan i nema karencu.i dalje imam pokunjene sa zasranom guzicom svaki dan odu dvije tri ali vidim da ima puno perja gdje spavaju a nesivost od 1000 kom 400 jaja a valda bude prestalo ili ima neko lijek koji nema karencu jer neznam što napravit katastrofaaaaaaaa