• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zatvaranje zimske brazde

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
ŠANANA nekak mi je mam slabo kad vidim napred brane ,,i mislim si kak gledaš natrag ,kak ide a napred se odkvači i prevrne....joooooooj

Ma ako se ja ne bojim, nemoj se ni ti!!:drink:
To su posebno konstruirane brane, dodatno ojačane s debelo karičnim lancima:icon_e_wink: po dva komada na svakom krilu napred, sve vareno za konstrukciju, znači nema nikakvih kopči koje bi se mogle raskopčati!
Mislio sam na sve jer ipak te gume nisu nimalo jeftine!!!
Testirano je i kad ih pustim da se skroz zapiknu u zemlju, traktor se ukapa u mjestu jer nemože gurati i jednostavno se gasi, ali brane ne mrdaju, ako bi se več nešto savinulo, brane bi savinule cjelu konstrukciju koliko su čvrsto povezane!:icon_weed:

@Marko 355...rotodrljača je široka 210 cm i ide baš fino 565 s njom!!!

Evo zadnjih slika zatvaranja i još jedne dobitne kombinacije za lakša zemljišta :)

Zatvoreno zadnjih 2,5 kj zimskog oranja, ostalo je još 1,5 kj za navoziti stajski gnoj i zaorati!!

Posljednje uređivanje:

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
U petak sa df-om sam zatvarao zimsku brazdu riješio sam 9 jutara a jučer sam probao sa imt-om i drljačom za livade zatvorio pola jutra za probu da vidim dali će bit bolje sa tom drljačom.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Ja da idem na svojoj zemlji sa brnačama mislim da bi mi svi klinovi popucali... Planiram sad za vikend proći plitko sa rd teža zemljišta jer se počelo travniti.

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Mi smo prosli tjedan zatvarali sa šinjom 3m sirine, sin se drockao po oranjima a u jednom danu je sa Torpedom riješio nekih 17-18kj s tim da je imao i manji kvar u medjuvremenu. Slike nemam al ima jos dost za ravnat pa budemo koju skljocnuli za povijest.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Jedan od prošle subote, 22.3. 2014.

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=XV2fbxf3dss[/YT]

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Nije baš zatvaranje, ali blizu je :)

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=4uJBiqEkxW4[/YT]

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Evo od mene jedan mali video,eh da mi je ona GoPro kamera bilo bi kvalitetniji napravljen video

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=OQLpLNVNQ6k[/YT]

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
3. po gasu :icon_mrgreen:
A iskreno,još sam ga i za 10% usporil

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
Samo ti teraj, i onako ima djelova na svakom kiosku :D: Sad smo jednog kompletnog dovezli frendu za 5500, samo sto je i malo stariji...

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Pa tesko mu je i malo preextremno.
Kaj tvoj nema duplo kvacilo(dvije lamele)?

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Zbog ceg mu je tesko? cuj ovo extremno,nije extremno neg ti neznaš radit po brdima,lako se po ravnici vozikat...

Moj nema

Najnoviji postovi

Na vrh