• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zatvaranje zimske brazde

TypeR

Član
Tu od
25 Velj 2013
Poruka
501
Kod nas isto zatvaraju a mislim da nema potrebe kad ce padat jos, tetak teskom drljacom sa duplim valjcima zatvorio to, ostao pepel doslovno iza. Sad kad zapada opet morat ce ic otvarat zemlju da se prosusi jer ovo ce biti blato blato. I to on provuce do grede kad ima ogroman traktor. Ja cu iza Uskrsa

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Toliko od mene za ovu godinu. Problema sa blatom i viskom oborina nemam.

668d8d1c4af42824852f5c6e835389d2.jpg

4f3bf9290ab4803b8024693bf348b4b3.jpg

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
Dobro je sve to, prognoza nije da će pasti nekih 100-tinjak litara, već 10-20, a to se sigurno neće zapeći ili napraviti blato. Ja ne zatvaram jer odmah iza kiše idem u pripremu

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
I mi danas bio i kolega sa kombinirkom u ispomoći :mur:
Bude dobro ako nebude prevelikih oborina

matijavz

Član
Tu od
13 Pro 2015
Poruka
235
Danas viden massey kolege adonisa u akciji zatvaranja...bome fina kombinacija i izgleda super

Ja cu u zatvaranje iza Uskrsa..

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
<Mi smo prije kiša zatvorili da probamo.
Vlage je već malo bilo.
A i sad će priprema biti lakša pred sadnju

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
@Adonis, tko radi one zemlje između Aerodroma i Valionice, lani je bilo puno krumpira, sad je pšenica, sinoć sam ga vidio po mraku je radio s RD isto na tom potezu.

adonis basser

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2013
Poruka
1,223
A ne znam, nisam siguran ko to radi. Znam da je neke parcele oko aerodroma od grada dobil covjek ti iz turcina, zetora ima. A sad dal su to te parcele..

matijavz

Član
Tu od
13 Pro 2015
Poruka
235
Je, počeli smo punom parom. Nekih 20 ha danas napravljeno.
Di smo se sreli :) ?

Sreli smo se na brezju kod bala..ja sam bil u autu.

Parcele kod aerodroma radi jedan iz puscina il nedelisca nisam siguran Jd 6930 i rd je jucer bila na tom potezu i tam kod groblja u bartolovcu a videl sam po zemlji da je i danas radil.

Vuga

Član
Tu od
7 Ruj 2014
Poruka
130
Ove zemlje kod aerodroma radi neki čovjek iz Međimurja, ima Johnn deere-a novijeg datuma čini mi se, al neznam kak se zove.

Na vrh