• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zatvaranje zimske brazde

Zekson

Dobro znana faca
Tu od
26 Srp 2012
Poruka
515
3 reduktor [emoji4]

Poslano sa mog HUAWEI Y330-U01 koristeći Tapatalk

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
S rotobranom ideš? Imam i ja sličnog oranja, nije baš tako kao kod tebe, ali teza zemlja u pitanju..

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
Ovdje trave ko da je moj stari oro. On kad ore zimsku brazdu u proljece izgleda ko da je nesto u redove posijo.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Dosta loše je uzorano, tako moj djed ore hehh, sve grbavo drugom sporom moram pripremati.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Jedino sa RD i mogu tu nešto napraviti. 4. spora, oko 2000 obrtaja ali samo površinski.

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Pa oraci otkud da vam prorastu brazde.....
Ja kad kazem da orenje nemora bit idealno pomeni odma paljba i samo se redaju slike savrsenih oranja al kako kazu.....dode maca na vratanca

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Nisam se nikad ni smatrao vrsnim oračem niti sam nekog kritizirao da loše radi. Mislim da svatko radi najbolje šta može s obzirom na strojeve koje posjeduje, mada uvijek ima onih kojima je svejedno ali takvih ovdje koliko sam do sad vidio baš i nema.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ima tu i do IMT pluga, točno takva slika je bila i kod mene iza 757 pluga, zapravo sve je do pluga u takvoj težoj i masnoj zemlji, sa Lemkenom nema više takvih slika, zato smo i mjenjali plug.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
A valjda ču se i ja uskoro malo opariti pa dojde bolji stroj mada su sve te vaše slike boljih plugova u sipkoj zemlji. Volio bi vidjeti rad takvog pluga na barem sličnoj zemlji ovoj. Onda ču skiniti kapu svakom. Bez uvrede bilo kome.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Podržavam! I onda se govori kako odlično ore.. A i velika uloga je pretplužnjaka, zbog njih i rade bolje od OLT-a i IMT-a..

Na vrh